Ειρήνη Παπαδοπούλου – Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Πληροφορίες για τον αιφνίδιο χωρισμό

Ασυμφωνία και διαφορετικές προτεραιότητες οδήγησαν την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη στην απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Ελεονώρα Μελέτη: Τα σχόλια για τον χωρισμό της Ειρήνης Παπαδοπούλου που την έκαναν έξαλλη

Της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Υπήρξαν παράφορα ερωτευμένοι, ωστόσο η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο τερματοφύλακας Αλέξανδρος Πασχαλάκης εδώ και περίπου δύο μήνες δεν είναι πλέον μαζί. Η είδηση του χωρισμού τους έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, αφού μέχρι πριν από λίγο καιρό οι δυο τους έκαναν όνειρα για κοινή ζωή. Ξαφνικά, επέλεξαν να ρίξουν τίτλους τέλους στη σχέση τους, αφήνοντας πίσω τέσσερα χρόνια ευτυχισμένης κοινής πορείας.

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Ο χωρισμός μου με τον κύριο Πασχαλάκη είναι ένα ζήτημα ιδιαίτερα λεπτό

Παρότι τα πρώτα χρόνια ο ποδοσφαιριστής έπαιζε στην ομάδα του ΠΑΟΚ, ενώ η τραγουδίστρια πηγαινοερχόταν από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, όταν οι υποχρεώσεις της το επέτρεπαν, η απόσταση δεν επηρέασε τη σχέση τους. Το περασμένο καλοκαίρι, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, απορρίπτοντας προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού με περισσότερα χρήματα, έτσι ώστε να βρίσκεται δίπλα στη σύντροφό του. Αυτή η μετακόμιση, μάλιστα, σηματοδότησε τη νέα ζωή του ζευγαριού και τα σχέδια για το κοινό μέλλον. Ομως, αυτή έμελλε να ήταν και η αρχή του τέλους για τους δυο τους, καθώς τους έφερε μπροστά σε μια νέα πραγματικότητα για την οποία δεν ήταν έτοιμοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, η Ειρήνη και ο Αλέξανδρος συνειδητοποίησαν ότι ήθελαν διαφορετικά πράγματα. Το σενάριο της κοινής ζωής, από την οποία θα προέκυπτε η οικογένεια, άρχισε σιγά-σιγά να απομακρύνεται και η απόσταση μεταξύ τους το τελευταίο διάστημα να γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη.

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τις φήμες χωρισμού με την Ειρήνη Παπαδοπούλου

Το πρόσφατο ταξίδι της Ειρήνης στη Θεσσαλονίκη χωρίς τον Αλέξανδρο ήταν ένα «καμπανάκι» που έδειχνε ότι κάτι δεν πάει καλά μεταξύ τους. Λίγο αργότερα, εκείνη αφαίρεσε τις κοινές φωτογραφίες τους από τα social media και οι αναρτήσεις της άφηναν να εννοηθεί ότι είναι single. Οι φήμες για χωρισμό πήραν φωτιά και τα στοιχεία άρχισαν να συνθέτουν το τέλος αυτής της πολυσυζητημένης σχέσης. Κανείς δεν φανταζόταν αυτή την εξέλιξη στο αποχαιρετιστήριο live που έκανε η τραγουδίστρια το περασμένο καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη, όταν ο ποδοσφαιριστής άφησε τον ΠΑΟΚ, έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του για άλλες ομάδες.

Τότε ο Αλέξανδρος είχε ανέβει στη σκηνή και είχε τραγουδήσει μαζί της κάποια τραγούδια γεμάτα νόημα. Οι μεταξύ τους αφιερώσεις έδειχναν δύο ανθρώπους αποφασισμένους να ζήσουν για πάντα μαζί. Η ζωή, όμως, δεν εξελίσσεται πολλές φορές όπως τη φανταζόμαστε. Οι δυο τους κατάφεραν, όπως φαίνεται, να ξεπεράσουν όλα τα προβλήματα, εκτός από εκείνο που θα τους οδηγούσε στο επόμενο βήμα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ