Ελεονώρα Μελέτη: Τα σχόλια για τον χωρισμό της Ειρήνης Παπαδοπούλου που την έκαναν έξαλλη

Έξαλλη έγινε η Ελεονώρα Μελέτη με κάποια σχόλια για τον χωρισμό της Ειρήνης Παπαδοπούλου και του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Ο χωρισμός μου με τον κύριο Πασχαλάκη είναι ένα ζήτημα ιδιαίτερα λεπτό

«Συγγνώμη που σας διακόπτω, αλλά τι είναι αυτά που ακούμε; Τον κ. Ραφτόπουλο δεν τον γνωρίζω. Είναι ραδιοφωνικός παραγωγός; Δεν έχω πρόβλημα μαζί του, απλά επειδή αναφέραμε το όνομά του. Είναι δυνατόν να ακούγονται το 2023 αυτά που ακούστηκαν τώρα; Ότι «ο άνδρας θα κοιτάξει και μικρότερες» και «άμα είναι πολύ όμορφος» και «άμα τα έχει με μεγαλύτερη» και «άμα η μεγαλύτερη φτάσει πιο μεγάλη δεν θα μπορεί να κρατήσει τον μικρό γιατί θα έχει ανασφάλειες». Τι είναι αυτά που λέμε; Για ανθρώπους δεν μιλάμε;» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια του Mega.

«Περιγράφει δηλαδή τον άνδρα σαν ένα ανεξέλεγκτο ον το οποίο είναι έρμαιο των ενστίκτων του και της ομορφιάς του, φυλακισμένος που δεν έχει κανένα συναίσθημα και καμία συνειδητοποίηση τι έχει και τι μπορεί να κάνει. Ότι τι; Και η γυναίκα ότι τι;».

«Δηλαδή εγώ που είμαι 44 και ο άνδρας μου δεν έχει πλησιάσει τα 40 ακόμα θα πρέπει να έχω ανασφάλεια ή να μην κοιμάμαι τα βράδια; Ή ο Θοδωρής θα πρέπει να αρχίσει να ξενοκοιτάει; Δηλαδή αυτό μας λέει αυτή τη στιγμή ο κ. Ραφτόπουλος; Αυτό μας λέει!» πρόσθεσε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Να πω στον κ. Ραφτόπουλο ότι υπάρχουν πολλές σχέσεις που η γυναίκα είναι μεγαλύτερη και ο άνδρας μικρότερος. Και κατέληξαν σε δημιουργία όμορφης οικογένειας όπως είναι και η κα Ρέβη. Σας παρακαλώ! Αχ να ηρεμήσουμε, μιλάμε για ανθρώπους… Έσκασα λίγο όμως!» σχολίασε η παρουσιάστρια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ