Θοδωρής Αθερίδης: Το τηλεφώνημα από τον Μάρκο Σεφερλή – «Δεν μου απάντησε ειρωνικά»

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης που κλήθηκε να σχολιάσει στην ανάρτηση του Μάρκου Σεφερλή που τον αφορούσε.

Όλα άρχισαν από ένα podcast του Θοδωρή Αθερίδη ο οποίος αναφέρθηκε στις παραστάσεις του Μάρκου Σεφερλή.

«Εγώ όταν ήταν μικρή η Φωτεινή την έπαιρνα και πηγαίναμε στον Σεφερλή όπου τότε έκανε τα «Κατά Μάρκον». Καθόμασταν αγκαλιά και κατουριόμασταν στο γέλιο. Δεν θεωρούσαμε ότι βλέπαμε κάτι υψηλά ποιοτικό, μας ενδιέφερε τόσο πολύ το πόσο διαθέσιμος είναι να κάνει σαχλαμάρες και να δοθεί με όλη του την ψυχή, που αυτό ήταν πολύ γοητευτικό», σημείωσε ο Θοδωρής Αθερίδης. «Επίσης το stand up comedy που στηρίζεται πάρα πολύ στο λογοπαίγνιο, αν θέλουμε να δώσουμε τα εύσημα στο ποιος το έφερε αυτό, ο πρώτος είναι ο Μάρκος Σεφερλής», πρόσθεσε ο Θοδωρής Αθερίδης με τον Μάρκο Σεφερλή να απαντά το απόγευμα της Τετάρτης με την εξής ανάρτηση:

«Θοδωρή Αθερίδη σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Θερμή παράκληση! Μην προσπαθήσεις να πείσεις κανέναν για το ταλέντο μου! Αυτοί που πρέπει το έχουν αναγνωρίσει πολλά χρόνια πριν και είναι πάντα εκεί, δίπλα μου».

Σε ερώτηση για το αν ο Μάρκος Σεφερλής πειράχτηκε με τα λόγια του, ο Θοδωρής Αθερίδης απάντησε: «Ο Μάρκος; Όχι! Ίσα-ίσα με πήρε και τηλέφωνο. Δεν απάντησε ειρωνικά. Ο Μάρκος με αγαπάει χρόνια. Έρχεται και βλέπει τις παραστάσεις, είμαστε φίλοι. Εγώ τον εκτιμώ τον Μάρκο και πήγα να βάλω τα πράγματα στη θέση τους με την έννοια ότι είναι ο πρώτος που στην Ελλάδα έφερε κάτι που μετά έγινε μόδα».

«Ο πρώτος που έκανε stand up comedy στην Ελλάδα ήταν ο Σεφερλής, εδώ και 25 χρόνια. Αυτό στην πραγματικότητα είπα εγώ, δεν είπα κάτι άλλο» επανέλαβε ο Θοδωρής Αθερίδης ο οποίος αναφέρθηκε και στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου. «Δεν μπορώ να σχολιάσω πράγματα που δεν έχω ακούσει. Η Πηνελόπη αποκλείεται να είπε κακό πράγμα για εμένα, είναι ένα κορίτσι που με αγαπάει. Έτσι ξέρω» τόνισε ο ηθοποιός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ