Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η Ashley Graham

Η Ashley Graham ανακοίνωσε πως είναι και πάλι έγκυος, περιμένοντας το δεύτερο παιδάκι της. Η ίδια το ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram, ποζάροντας στο φακό του συζύγου της Justin Ervin, με φόντο ένα καταπράσινο λιβάδι, ημίγυμνη, φορώντας μόνο ένα λευκό πουκάμισο και δείχνοντας τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

“Ο τελευταίος χρόνος ήταν γεμάτος μικρές εκπλήξεις, μεγάλα πένθη, οικεία ξεκινήματα και νέες ιστορίες. Μόλις άρχισα να επεξεργάζομαι και να γιορτάζω τι σημαίνει αυτό το νέο κεφάλαιο για εμάς”, έγραψε στη σχετική ανάρτηση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Να θυμίσουμε πως το super model έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, Isaac Menelik Giovanni Ervin, μόλις πριν από ενάμιση χρόνο, ωστόσο είχε αφήσει πολλές φορές να εννοηθεί πως θέλει να μείνει ξανά έγκυος. Η ίδια είχε απολαύσει ιδιαίτερα την περίοδο της εγκυμοσύνης της και του θηλασμού, καθώς ανέβαζε διαρκώς υλικό στα social media, ενώ έχει επίσης τοποθετηθεί ξεκάθαρα απέναντι στο mommy shaming και τα αρνητικά σχόλια, με τα οποία έρχονται συχνά αντιμέτωπες οι νέες μανούλες.

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ