Διαζύγιο… Game of Thrones – Αλληλομηνύθηκαν Σόφι Τέρνερ και Τζο Τζόνας

Η Σόφι Τέρνερ μηνύει τον εν διαστάσει σύζυγό της Τζο Τζόνας για την επιστροφή των δύο παιδιών τους στην πατρίδα της, την Αγγλία. Η 27χρονη πρωταγωνίστρια του «Game of Thrones», κατέθεσε τη μήνυση σε δικαστήριο του Μανχάταν την Πέμπτη (21/9) ζητώντας να εξασφαλίσει «την άμεση επιστροφή των παιδιών που αφαιρέθηκαν ή κρατήθηκαν παράνομα», αναφέρουν τα έγγραφα. Η απάντησή του ήρθε άμεσα.

Ο τραγουδιστής απάντησε γρήγορα, επιμένοντας σε μια δήλωση μέσω του αντιπροσώπου του ότι δεν «απήγαγε» τις δύο κόρες τους.

Το μέλος του συγκροτήματος Jonas Brothers, 34 ετών, χαρακτήρισε τη μήνυση μια «σκληρή νομική θέση» που έρχεται σε αντίθεση με την «από κοινού συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών» για την οποία πίστευε ότι είχαν καταλήξει σε συμφωνία την περασμένη Κυριακή όταν συναντήθηκαν για να συζητήσουν την επιμέλεια.

«Λιγότερο από 24 ώρες αργότερα, η Σόφι υποστηρίζει ότι ήθελε να πάρει τα παιδιά μόνιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στη συνέχεια, ζήτησε μέσω αυτής της κατάθεσης από τον Τζο να παραδώσει τα διαβατήρια των παιδιών για να τα πάρει αμέσως έξω από τη χώρα», λέει ο εκπρόσωπος του στο Page Six.

Η είδηση ​​του χωρισμού τους έγινε γνωστή νωρίτερα αυτό το μήνα. Instagram/sophiet

Το διαζύγιο του Τζο Τζόνας και της Σόφι Τέρνερ και ο τσακωμός για την επιμέλεια των δύο κορών τους πιθανότατα θα γίνουν όλο και πιο άσχημα τους επόμενους μήνες.

«Θα είναι μια μακρά δικαστική μάχη», λέει ο διάσημος δικηγόρος της Νέας Υόρκης Aaron Richard Golub – ο οποίος έχει εργαστεί σε υποθέσεις υψηλού προφίλ με διασημότητες όπως η Gisele Bündchen, ο Martin Scorsese και η Brooke Shields.

Ο Golub δεν εμπλέκεται στην υπόθεση του πρώην ζευγαριού, αλλά σημειώνει ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν πολύ πιο περίπλοκα τώρα που η υπόθεση περιλαμβάνει τρεις ξεχωριστές δικαιοδοσίες και δύο διαφορετικά νομικά συστήματα.

Η “Βασίλισσα του Βορρά” υποστήριξε σε μια αγωγή “βόμβα”  την Πέμπτη ότι «έμαθε» για την αίτηση διαζυγίου από τον Τζο Τζόνας «μέσω των μέσων ενημέρωσης». Η σταρ του «Game of Thrones» αποκάλυψε σε δικαστικά έγγραφα που έλαβε η Page Six ότι η «κατάρρευση του γάμου της …» συνέβη πολύ ξαφνικά.

Η 27χρονη ισχυρίστηκε ότι το πλέον εν διαστάσει ζευγάρι «μάλωνε» στις 15 Αυγούστου, που ήταν τα 34α γενέθλια του Τζόνας, προτού το μέλος των Jonas Brothers υποβάλει αίτηση διαζυγίου στο Μαϊάμι στις 5 Σεπτεμβρίου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ