Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Τι δήλωσε ο πατέρας της ηθοποιού μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Στα σύννεφα πετούν η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου, καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί! Οι δύο ηθοποιοί, που κατάφεραν να κρατήσουν μυστική την εγκυμοσύνη τους πρώτους μήνες, επέλεξαν να την αποκαλύψουν στις 7 Αυγούστου.

Γιώργος Παπαγεωργίου: Το συγκινητικό μήνυμα για την εγκυμοσύνη της Δανάης Μιχαλάκη

Της ΚΟΡΥΝΑΣ ΜΑΝΤΑΓΑΡΗ

Είναι μια σημαντική ημέρα, αφού, εκτός από τα γενέθλια της αγαπημένης ηθοποιού, που έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό από τον ρόλο της Δρόσως στις «Αγριες μέλισσες», το ζευγάρι έχει επέτειο, καθώς φέτος συμπλήρωσε δύο χρόνια έγγαμου βίου. Την περασμένη Δευτέρα η Δανάη και ο Γιώργος αποφάσισαν να γιορτάσουν… τριπλά, αποκαλύπτοντας τα χαρμόσυνα νέα. «Σήμερα γιορτάζω γενέθλια και επέτειο γάμου. Φέτος όμως γιορτάζω τριπλά! Γενέθλια, επέτειο και ερχομό… μπιζελιού!», αποκάλυψε η ηθοποιός και δέχθηκε πλήθος ευχών.

«Καλώς να ορίσει! Μας φέρνει μεγάλη χαρά και σφραγίζει την ευτυχία των παιδιών», δηλώνει αποκλειστικά στη Realnews o πατέρας της Δανάης, Γιώργος Μιχαλάκης. Ο αγαπημένος ηθοποιός, που παρακολουθεί με καμάρι την κόρη του σε κάθε επαγγελματικό της βήμα, μιλά στην «R» και για την τηλεοπτική τους συνύπαρξη στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Η παραλία», που θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη. «Είναι η πρώτη φορά που παίζουμε μαζί και πραγματικά ήταν μια εξαιρετικά ωραία συνθήκη και πολύ περίεργη η πρώτη φορά που συνυπάρξαμε. Προσπαθούσα να κρύψω τη συγκίνησή μου, όπως και η Δανάη», λέει χαρακτηριστικά.

Τις προηγούμενες ημέρες η Δανάη και ο Γιώργος βρίσκονταν στη Φολέγανδρο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ενώ συχνά επισκέπτονται και την αγαπημένη τους Σύρο, τόπο καταγωγής της Δανάης, όπου το 2021 έγινε και ο πολιτικός τους γάμος, φέρνοντας χαρά σε όλους όσοι τους παρακολουθούν για τη δουλειά τους.

Η πολυαναμενόμενη δραματική σειρά, βασισμένη στο μυθιστόρημα «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι» της Πηνελόπης Κουρτζή, σε σκηνοθεσία του Στέφανου Μπλάτσου και σενάριο των Γιώργου Χρυσοβιτσάνου και Κώστα Γεραμπίνη, έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν για να μας καθηλώσει. Μας ταξιδεύει στα Μάταλα, όπου η Δ. Μιχαλάκη υποδύεται τη νεαρή γιατρό Υπατία Αρχοντάκη. Βέβαια, λόγω του χαρμόσυνου νέου της εγκυμοσύνης της Δανάης, οι σεναριογράφοι της σειράς αναμένεται να προβούν σε τροποποίηση του σεναρίου.

Παράλληλα, ο ταλαντούχος ηθοποιός, τραγουδιστής και σκηνοθέτης Γ. Παπαγεωργίου ετοιμάζεται για τον τηλεοπτικό χειμώνα που θα τον βρει να συμμετέχει στο καστ της σειράς του ΣΚΑΪ «Ερωτας φυγάς» με έναν εκρηκτικό ρόλο, που κρύβει μυστικά και θα φέρει τα πάνω-κάτω στην πλοκή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ