Χρήστος Βασιλόπουλος: Η απάντηση μετά τον σάλο από την ανάρτησή του για αναζήτηση ηθοποιών χωρίς αμοιβή

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Χρήστος Βασιλόπουλος μετά τη «θύελλα» αντιδράσεων που προκάλεσε η ανάρτησή του για αναζήτηση ηθοποιών άνευ αμοιβής για ένα καινούριο project.

Όπως είπε ο ηθοποιός στο MEGA και την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», «υπάρχει φοβερή παραπληροφόρηση. Ξεκινώντας από το γεγονός ότι το πρότζεκτ δεν είναι ταινία. Επίσης, δεν γράφω πουθενά εργασία. Δεν είναι γύρισμα 10 το πρωί με 6 το απόγευμα. Δεν έκανα αυτή την ανάρτηση για να εκμεταλλευτώ κανέναν. Έχουν γραφτεί απίστευτα σχόλια».

Όπως τόνισε ο ηθοποιός, δουλεύει πάνω σε ένα προτζεκτ που δεν έχει χρηματοδοτηθεί ακόμα και στη συνέχεια εξήγησε τη διαδικασία που ακολουθεί ένα project για να χρηματοδοτηθεί.

η ανάρτηση του Χρήστου Βασιλόπουλου
Η ανάρτηση του Χρήστου Βασιλόπουλου που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις

«Για να φτιάξεις τον φάκελο ενός project απαιτείται ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Μέσα στον φάκελο μπορεί να έχεις κι ένα βίντεο ενός λεπτού, που χρησιμοποιείται για να δείξει την οπτική πλευρά του project.  Δεν ξέρεις αν θα χρησιμοποιήσεις αυτά τα πλάνα. Είναι σαν μια ακρόαση. Θεώρησα ότι οι νέοι, φερέλπιδες ηθοποιοί θα έχουν μία πολύ όμορφη εμπειρία στα γυρίσματα του νέου project. Δεν υπήρχε σχόλιο για εργασία άνευ πληρωμής, δεν γράφει τη λέξη εργασία, γράφει τη λέξη βοήθεια» τόνισε ο Χρήστος Βασιλόπουλος και συμπλήρωσε:

«Η σαρκοφαγία στην Ελλάδα είναι τεράστια. Έχω ακούσει σχόλια μίσους, αλλά και υποστήριξης και αγάπης. Δεν είναι τυχαίο ότι έστειλαν στην παραγωγή πάνω από 100 βιογραφικά μετά από αυτό τον ντόρο. Εάν ένιωθαν ότι ήταν λάθος δεν θα έστελνε κανένας τους. Τους εμπιστεύομαι τους ηθοποιούς», συμπλήρωσε.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος υπογράμμισε πως πολλοί ηθοποιοί δεν έχουν πληρωθεί για τη συμμετοχή τους σε ταινία μικρού μήκους, ενώ τόνισε πως ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν σωστός όταν είπε ότι δεν πρέπει κανένας να δουλεύει τζάμπα.

Ο ηθοποιός σημείωσε πως η ανάρτησή του αφορούσε μία ακρόαση προεπιλογής ηθοποιών για ένα project  που δεν έχει ακόμα χρηματοδοτηθεί.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του MEGA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ