Τα Νούμερα: Η Μποφίλιου τρέλανε το Twitter – Η εμφάνιση Σκορδά και Μουζουράκη

Η εμφάνιση της Νατάσσας Μποφίλιου στη σειρά της ΕΡΤ, Τα Νούμερα, τρέλανε τους χρήστες του Twitter οι οποίοι την αποθέωσαν στα σχόλιά τους.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες, η Νατάσσα Μποφίλιου είναι η πρώτη καλεσμένη του Φοίβου Δεληβοριά στη «Νέα Μάντρα». Τα πράγματα όμως γίνονται πραγματικά ανησυχητικά, όταν η Νατάσα, λόγω ενός tweet της βρίσκεται στη φυλακή. Ο Πάνος Μουζουράκης, η Φαίη Σκορδά, ο Πάνος Σουρούνης, ο Ντίσνει και ο … Καρλ Μαρξ παίζουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη.

Ο Φοίβος επισκέπτεται την Νατάσσα στο κρατητήριο, όπου η συντρόφισσα του εξηγεί ότι δεν ήθελε να πετάξει την γλάστρα στο κεφάλι του Μουζουράκη.

Δείτε μερικά από τα tweets

Σε άλλο σημείο η Φαίη Σκορδά ενσαρκώνει… την Φαίη Σκορδά που προσπαθεί να πάρει συνέντευξη από τον Φοίβο.

Λίγα λόγια για την υπόθεση της σειράς

Ο Φοίβος (Φοίβος Δεληβοριάς), 45άρης τραγουδιστής-τραγουδοποιός, που οι μέρες της επιτυχίας του έχουν περάσει, έχει ένα επίμονο όνειρο: να αναστήσει το βαριετέ, να ξαναφέρει στη μόδα αυτό που πέτυχε κάποτε ο Αττίκ με τη «Μάντρα», σε πείσμα των καιρών και όσων επιτάσσουν οι νέες μουσικές μόδες. Ο παλαιάς κοπής παραγωγός Σάκκαρης (Γιάννης Μπέζος) του δίνει τη δυνατότητα να το κάνει -και μάλιστα εκεί ακριβώς που βρισκόταν κάποτε η «Μάντρα». Καταφέρνει και μαζεύει γύρω του μια ανορθόδοξη καλλιτεχνική ομάδα από διάφορα «νούμερα» του θεάματος: τον εμμονικό ηθοποιό-μίμο και άσο των μεταμφιέσεων Θανάση (Θανάσης Αλευράς), τον μισάνθρωπο stand up κωμικό Χάρη Γαμμάτο (Χάρης Χιώτης), τη νεαρή σερβιτόρα-τραγουδίστρια Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ), τη φεμινίστρια χορεύτρια μπουρλέσκ Κίρμπυ (Άννη Θεοχάρη) και τον βουβό μάγο Άλεξ (Aλέξανδρος Χωματιανός).

Λίγο πριν από την πραγμάτωση του σχεδίου, όμως, ο Σάκκαρης πεθαίνει απροσδόκητα και την επιχείρηση αναλαμβάνει ο γιος του Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης), σπουδαγμένος στο Λονδίνο, ταγμένος στο να βγαίνουν τα οικονομικά «νούμερα» και απολύτως εχθρικός σε οποιοδήποτε καλλιτεχνικό όραμα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ