Χώρισαν Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης. Με μία λιτή ανακοίνωση ανακοίνωσαν το πρωί της Πέμπτης το διαζύγιό τους. Η είδηση έσκασε σαν “βόμβα” καθώς ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας σόουμπιζ.

Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης τονίζουν πως προτεραιότητα παραμένουν τα παιδιά τους και η προστασία τους και γι’ αυτό ζητούν τον σεβασμό της απόφασής τους.

Η ανακοίνωση του διαζυγίου

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης».

Η ανακοίνωση του διαζυγίου εστάλη στα μέσα ενημέρωσης από τον μάνατζερ της Δέσποινας Βανδή, Γιώργο Αρσενάκο.

Τον Απρίλιο του 2020, η Δέσποινα Βανδή είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, “Ενώπιος Ενωπίω”. Μάλιστα, ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε για πρώτη φορά on camera για την κοινή ζωή τους.

“Αν πρέπει να περιγράψω με δυο τρεις λέξεις τη Δέσποινα θα πω πως είναι μία σπουδαία γυναίκα” δήλωσε και πρόσθεσε “Την είδα για πρώτη φορά σε αφίσα και μετά από κοντά να τραγουδάει. Την πήρα τηλέφωνο και συναντηθήκαμε έπειτα από τρεις μήνες. Μου άρεσε, ήμουν νέος, κατάλαβα πολύ γρήγορα ότι μάλλον δεν θα είναι κάτι περαστικό και πέρασαν 21 χρόνια από τότε” είπε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής.

“Είχαμε πει ότι θα παντρευτούμε όταν θέλουμε να κάνουμε παιδί. Θυμάμαι ότι ήμουν στο γραφείο μου και η Δέσποινα μαγείρευε. Τη φωνάζω, έρχεται και της λέω “θέλω να παντρευτούμε”. Αυτό. Χωρίς να με ταλαιπωρούσε κάποια σκέψη δεν ξέρω πώς, ήθελα να κάνω παιδί. Για το ταξίδι λόγω της μεταγραφής του στην Ατλέτικο Μαδρίτης ανέφερε ότι “παντρευτήκαμε τον Ιούνιο και εγώ έψαχνα ομάδα στο εξωτερικό. Ήταν και έγκυος αλλά δεν το ξέραμε. Γυρίζοντας τώρα πίσω, ήταν για εκείνη εντελώς αυτονόητο, δεν τέθηκε θέμα. Δεν θυμάμαι να το σκέφτηκα καν εγώ, θα πας πάμε. Τόσο απλό”.

“Αυτό που θυμάμαι είναι όταν την πρωτοείδα και η γέννηση των παιδιών μας. Δύσκολες στιγμές ήταν όταν είχα αναλάβει πρόεδρος στην ΑΕΚ και έλειπα μονίμως, εκεί περάσαμε την πιο δύσκολη περίοδό μας”. “Σίγουρα θα υπήρχαν μία – δύο στιγμές, αλλά γενικά δεν ζηλεύω. Δεν είχαμε τέτοια πράγματα μεταξύ μας” τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ