Χόλιγουντ: Ποια ηθοποιός δεν έχει καλή σχέση με το μπάνιο;

Κάποιες περίεργες συνήθειες καλό θα ήταν να μην λέγονται δημόσια. Αίσθηση έχει προκαλέσει η δήλωση μιας διάσημης ηθοποιού του Χόλιγουντ , η οποία συμμετέχει στην ταινία Barbie.

Στα πλαίσια της προώθησης της ταινίας η Μάργκοτ Ρόμπι και μέρος του καστ βρέθηκαν στο Vanity Fair και έπαιξαν ένα παιχνίδι. Συγκεκριμένα Μάργκοτ Ρόμπι, Ίσα Ρέι, Αμέρικα Φερέρα, Κέιτ ΜακΚίνον και Γκρέτα Γκέργουιγκ κλήθηκαν να δουν πόσο καλά γνωρίζονται, απαντώντας σε ερωτήσεις.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις, αποκαλύφθηκε και το “βρώμικο” μυστικό μίας εκ των πρωταγωνιστριών. Όταν η Αμέρικα Φερέρα ρωτήθηκε για το ποια είναι η ένοχη απόλαυσή της, η ηθοποιός αποκάλυψε πως της αρέσει να μην πλένεται για μερικές ημέρες.

«Θα μετανιώσω πραγματικά που το λέω. Η ένοχη απόλαυσή μου είναι να μην πλένομαι για λίγες μέρες» είπε με ειλικρίνεια η Φερέρα, σοκάροντας τις συμπρωταγωνίστριές της.

Σύμφωνα με το Page Six πάντως, η Αμέρικα Φερέρα δεν είναι η μόνη που παραδέχθηκε πως δεν είναι τόσο τακτική με το μπάνιο. Ο Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις βρέθηκαν στα πρωτοσέλιδα, όταν τον Ιούλιο του 2021 δήλωσαν πως κάνουν μπάνιο τα παιδιά τους, μόνο όταν τα βλέπουν βρώμικα.

Έναν μήνα μετά η Κρίστεν Μπελ συμφώνησε με το ζευγάρι, λέγοντας πως κάνει μπάνιο τις δύο κόρες της μόνο όταν αρχίζουν να μυρίζουν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ