Χιού Χέφνερ: «Έπαιρνε τόσο βιάγκρα που είχε κουφαθεί», λέει η χήρα του – Τα όργια και η υπόσχεση που δεν κράτησε

Μέχρι την ηλικία των 91 ετών ο ιδρυτής του Playboy, Χιού Χέφνερ είχε στο επίκεντρο της ζωής του το σεξ. Σύμφωνα με το πρώην «κουνελάκι», Κρίσταλ ο Χέφνερ έπαιρνε μεγάλες ποσότητες  βιάγκρα για να κρατήσει ζωντανή την σεξουαλική ζωή του και γι’ αυτό είχε χάσει την ακοή από το ένα αυτί.

Playboy: Η χήρα του Χιου Χέφνερ θα πει όλη την αλήθεια για την έπαυλη της αμαρτίας

Στο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό η Κρίσταλ Χέφνερ, που παντρεύτηκε τον ιδρυτή του Playboy σε ηλικία μόλις 21 ετών, αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της κοινής ζωής τους. «Ο Χεφ προτιμούσε να είναι κουφός και να μπορεί να ακόμη να κάνει σεξ. Περίεργο», αναφέρει το πρώην «κουνελάκι».

Εξηγεί ότι το όνειρο της ήταν να μετακομίσει στην Έπαυλη του Playboy αλλά όταν αυτό έγινε πραγματικότητα απογοητεύτηκε. Ο ιδρυτής του Playboy, που τον γνώρισε όταν εκείνος ήταν 81 ετών, φέρεται να είχε τον έλεγχο για κάθε πτυχή της ζωής της συζύγου του. Της υποδείκνυε ακόμη και συγκεκριμένο βερνίκι νυχιών, συνήθως απαλούς τόνους του ροζ. Την ανάγκαζε, όπως ισχυρίζεται η ίδια, να συμμετέχει σε όργια μαζί με άλλα «κουνελάκια» στην έπαυλη.

Playboy: Ο γιος του Χέφνερ άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans – Αντιδρά η Ελληνίδας συζύγος

«Ήταν ντροπιαστικό. Δεν γνώριζα τα περισσότερα άτομα που βρέθηκαν στην κρεβατοκάμαρα μας σε κάποια στιγμή. Ήταν πολλοί. Ήταν αρκετά άσχημο. Λέγαμε η μία στην άλλη: τώρα είναι η σειρά σου. Καμία δεν ήθελε να βρίσκεται εκεί αλλά νομίζω ότι ο Χεφ πίστευε ακόμη στο μυαλό του ότι ήταν 40 ετών, και εκείνες οι νύχτες, οι άνθρωποι, η έπαυλη ενίσχυαν αυτή την εικόνα. Αισθανόταν ότι το έχει ακόμα», θυμάται η Κρίσταλ Χέφνερ.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι η πρώτη νύχτα της με τον Χιού Χέφνερ δεν ήταν καθόλου αξιομνημόνευτη. «Ό,τι μπορεί να θες, οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς ή όπως και να θέλεις να πάει μία βραδιά, δεν ήταν αυτό», ανέφερε το πρώην «κουνελάκι».

Playboy vs OnlyFans: Τα «κουνελάκια» επιστρέφουν – Το νέο εγχείρημα στην ψηφιακή εποχή

Το βιβλίο της Χέφνερ έχει τίτλο «Να λες μόνο καλά πράγματα» καθώς σε μία συζήτηση που είχε με τον ιδρυτή του Playboy της είχε ζητήσει όταν πεθάνει να λέει μόνο καλά πράγματα για εκείνον. Πράγματι τα τελευταία χρόνια μετά τον θάνατο του Χέφνερ το πρώην «κουνελάκι» έλεγε πώς ο 91χρονος ήταν ο άνθρωπος που της έσωσε την ζωή και αισθανόταν την αγάπη του καθημερινά.

Αυτό άλλαξε όταν η Κρίσταλ Χέφνερ ξεκίνησε ψυχοθεραπεία και αποφάσισε να πει την πραγματική ιστορία της Έπαυλης του Playboy. «Κράτησα αυτή την υπόσχεση τα τελευταία πέντε χρόνια. Μετά από πολύ ψυχοθεραπεία και θεραπεία συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να είμαι ειλικρινής για τον χρόνο που πέρασε εκεί (σ.σ. στην έπαυλη). Το βιβλίο είναι η θεραπεία από ένα τοξικό περιβάλλον», ανέφερε η Κρίσταλ Χέφνερ.

crystal hefner

crystal hefner

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ