Playboy: Ο γιος του Χέφνερ άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans – Αντιδρά η Ελληνίδας συζύγος

Την απόφαση του να ανοίξει λογαριασμό στο OnlyFans παρά τις ενστάσεις της Ελληνίδας συζύγου του αποκαλύπτει ο γιος του ιδρυτή του Playboy, Μάρστον Χέφνερ.

Ο 33χρονος κληρονόμος, που είναι ένα από τα τέσσερα παιδιά του Χιου Χέφνερ, αναφέρει ότι έφτιαξε τον λογαριασμό προκειμένου να κερδίσει χρήματα και να αγοράσει κάρτες των Pokemon.

Ο Μάρστον Χέφνερ δεν κρύβει την αδυναμία του στο γνωστό κόμικ γι’ αυτό και το περιεχόμενο που δημοσιεύσει στο OnlyFans αφορά κυρίως τα Pokemon. «Είναι μία μακροπρόθεσμη οδός για περαιτέρω οικονομική ασφάλεια», λέει στο Page Six ο 33χρονος.

Είναι παντρεμένος με την ελληνικής καταγωγής Άννα Λαμπρόπουλος και το ζευγάρι περιμένει το πρώτο παιδί του. Ωστόσο η σύζυγος του αντιδρά στην απόφαση του καθώς ο Μάρστον Χέφνερ γδύνεται για αγνώστους επί πληρωμή στο OnlyFans.

Ο γάμος του ζευγαριού

Ο 33χρονος, όμως, δεν δείχνει να αισθάνεται άβολα με αυτό το περιεχόμενο. Η μητέρα του είναι το πρώην «κουνελάκι» του Playboy, Κίμπερλι Κόνραντ, που φωτογραφιζόταν συχνά γυμνή. «Πιστεύω ότι δεν υπάρχει τίποτα λάθος με την γύμνια και την σεξουαλικότητα. Εάν οι άνθρωποι κάνουν σεξ και βγάζουν χρήματα από αυτό, είναι εντάξει. Εάν καταλήξω και εγώ να το κάνω, είναι εντάξει», εξηγεί ο Μάρστον Χέφνερ.

Μάλιστα επιμένει ότι εάν η σύζυγος του θέλει να φτιάξει και εκείνη λογαριασμό στο OnlyFans θα την υποστηρίξει. «Εάν ήθελε να κάνουμε μία ανοιχτή σχέση θα το συζητήσουμε. Εάν ήθελε να κάτι οτιδήποτε σεξουαλικό αυτή είναι μία συζήτηση που ό,τι και να γίνει θα την κάνουμε. Και πάντα την κάνουμε», αναφέρει ο 33χρονος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ