Μπεν Άφλεκ: Οι δεύτερες ευκαιρίες και το reunion με την Jennifer Lopez

Κανείς δεν γνωρίζει την ιστορία πίσω από την επανένωση της Jennifer Lopez και του Ben Affleck και παρότι μας αρέσει πολύ το συγκεκριμένο ζευγάρι, υπερβολικά πολύ θα έλεγα, θα θέλαμε λίγες λεπτομέρειες για το romance story. Δεν ξέρουμε ποιος είναι πιο κλειστός όταν πρόκειται για αποκαλύψεις αλλά τελευταία ο Ben ανοίχτηκε και μίλησε για δεύτερες ευκαιρίες.

Σε μια συνέντευξή του στο περιοδικό WSJ, ο ηθοποιός αποκάλυψε για ποιον λόγο δεν ανοίγεται. «Μπορείτε να γράψετε εικασίες περί αυτού, αλλά ένα από τα σκληρότερα μαθήματα που έχω μάθει είναι ότι δεν είναι σοφό να μοιράζεσαι τα πάντα με τον κόσμο. Ξέρω ότι νιώθω πιο άνετα να έχω αυτά τα υγιή όρια στη ζωή μου για την οποία, με φιλικό και ευθύ τρόπο σας λέω, ότι δεν θέλω να μιλάω για τις προσωπικές μου σχέσεις».

Μάταια ο δημοσιογράφος προσπάθησε να εκμαιεύσει λεπτομέρειες για την ιστορία της επανένωσης, λέγοντας πόσο ευτυχισμένη φαίνεται η Jennifer Lopez μετά το όμορφο reunion.

«Μπορώ να πω ότι είναι σίγουρα όμορφο για μένα. Η ζωή μου τώρα αντικατοπτρίζει όχι μόνο τον άνθρωπο που θέλω να είμαι αλλά και τον άνθρωπο που πραγματικά είμαι, ο οποίος δεν είναι τέλειος, αλλά είναι κάποιος που προσπαθεί σκληρά και νοιάζεται πραγματικά να είναι ειλικρινής, αυθεντικός και υπολογίσιμος. Είναι δύσκολο να πω ποιον ωφελεί περισσότερο χωρίς να αποκαλύψω πικάντικες λεπτομέρειες».

Ο ηθοποιός υποστήριξε ότι η ιστορία τους είναι μια καλή ιστορία, μια υπέροχη συγκεκριμένα. Κι ότι ίσως μια μέρα μιλήσει ή γράψει γι’ αυτή. Φυσικά αστειευόταν αφού στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι πιθανότατα θα το έκαιγε!

Όσον αφορά τις δεύτερες ευκαιρίες ο Ben είπε, «η ζωή είναι δύσκολη και πάντα αποτυγχάνουμε και ευτυχώς μαθαίνουμε από αυτές τις αποτυχίες. Οι δεύτερες ευκαιρίες είναι το πλεονέκτημα που όλοι πρέπει να πάρουμε. Δεν είναι πάντα επιτυχημένες, αλλά σε περιπτώσεις που πέτυχαν, αποδείχτηκαν να είναι οι καθοριστικές στη ζωή μου».

Περισσότερα ήταν τα ερωτήματα που μας γέννησες Ben παρά οι απαντήσεις!

Πηγή: Instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ