Μπεν Άφλεκ-Ματ Ντέιμον: Αυτό θα ήταν το πρώτο κινηματογραφικό φιλί μας – Η σκηνή που κόπηκε

Ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους κινηματογραφικά ο Μπεν Άφλεκ και ο Ματ Ντέιμον στην ταινία “The Last Duel”, σύμφωνα με το σενάριο της οποίας, οι δύο πρωταγωνιστές έπρεπε να ανταλλάξουν και ένα φιλί.

Συγκεκριμένα ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Ντέιμον έπρεπε να φιλήσει αυτόν του Μπεν. Ωστόσο, η σκηνή αυτή κόπηκε, όπως αποκάλυψαν οι δύο Χολιγουντιανοί σταρ, μιλώντας στο Entertainment Tonight.

Μάλιστα, όπως είπαν, τελικά, αντί ο Ματ να φιλήσει τον Μπεν, γονατίζει μπροστά του.

“Αυτό συμβαίνει και στο σπίτι” γέλασε ο Άφλεκ. “Έπρεπε να γονατίσω μπροστά του” τόνισε ο Ματ. “Από τότε που άρχισε να σκηνοθετεί, έτσι πρέπει να μπαίνω στο σπίτι του” αστειεύτηκε.

Ο Μπεν Άφλεκ αναφέρθηκε στην αρχική σκηνή που τον ήθελε να ανταλλάσσει ένα καυτό φιλί με τον στενό φίλο και συμπρωταγωνιστή του, λέγοντας: “Στην αρχική εκδοχή αυτής της σκηνής, έτσι όπως λάμβανε χώρα η τελετή, έπρεπε να φιλάς τους πάντες στο στόμα. Και αυτό περιλαμβανόταν στο σενάριο. Αυτό θα ήταν το πρώτο κινηματογραφικό μας φιλί” αστειεύτηκε ο Μπεν και πρόσθεσε: “Θα πρέπει να περιμένει”.

Μπεν Άφλεκ

Οι ηθοποιοί τόνισαν ότι ο σκηνοθέτης Ρίντλεϊ Σκοτ αποφάσισε να κόψει τη σκηνή καθώς θεώρησε ότι μπορούσε να αποσπάσει την προσοχή από την ταινία.

“Οι δύο ήρωες μισούν ο ένας τον άλλον και είχε πλάκα. Βασικά, στη σκηνή όπου γονατίζω μπροστά του, ο Μπεν αυτοσχεδίασε και όταν άρχισα να λέω την ατάκα μου με διέκοψε και μου λέει “πιο κοντά”. Και εγώ έπρεπε κάπως να σηκωθώ και γονατίσω ξανά κοντά του. Και αυτό ήταν… Δεν ήταν αυτό στο σενάριο” είπε ο Ντέιμον.

Ματ Ντέιμον

Πρόκειται για ένα ιστορικό δράμα που βασίζεται στο βιβλίο του Έρικ Γιάγκερ με τους δύο σταρ να συνεργάζονται για πρώτη φορά σε περίπου 20 χρόνια για να κάνουν προσαρμογή και διασκευή του σεναρίου. Τα γυρίσματα έγιναν σε διάφορες περιοχές της Γαλλίας και της Ιρλανδίας και διήρκεσαν από το 2019 έως τον Οκτώβριο του 2020.

Οι Άφλεκ και Ντέιμον είχαν γράψει το σενάριο της Οσκαρικής ταινίας “Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ” το 1997.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ