Το βίντεο του Ματ Ντέιμον για τον εμβολιασμό – “Η επιλογή μου είναι ξεκάθαρη”

Προτιμά να εμπιστευτεί την επιστήμη παρά κάτι που διάβασε στο Facebook όσον αφορά στον εμβολιασμό ο Ματ Ντέιμον, όπως ο ίδιος δήλωσε σχετικά με τη διστακτικότητα των Αμερικανών να εμβολιαστούν. Ο πασίγνωστος ηθοποιός, σε συνέντευξή του στο Yahoo Entertainment, για την προώθηση της ταινίας του “Stillwater”, εξήγησε γιατί η διστακτικότητα στον εμβολιασμό και η επίτευξη της ανοσίας της αγέλης είναι σημαντικές για εκείνον προσωπικά: “Υπάρχουν πολλοί λόγοι που οι άνθρωποι διστάζουν να εμβολιαστούν και δεν θέλω να τους υποτιμήσω. Είναι λίγο δύσκολο για εμένα. Έχω μερικούς φίλους που είναι ανοσοκατεσταλμένοι και δεν μπορούν να κάνουν το εμβόλιο, οπότε δεν έχουν επιλογή από το να βασιστούν στους υπόλοιπους από εμάς για να κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να αποκτήσουμε την ανοσία της αγέλης. Οπότε εγώ το βλέπω έτσι” είπε ο σταρ.

Ενώ ο Ντέιμον αναγνώρισε ότι υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι που οι άνθρωποι δεν μπορούν ή δεν έχουν εμβολιαστεί, σημείωσε ότι έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν αν θα κάνουν το εμβόλιο, αλλά για τον ίδιο η απάντηση είναι ξεκάθαρη: “Είναι προσωπική επιλογή. Αυτή είναι η ομορφιά της Αμερικής. Είναι ελεύθερη χώρα. Και κανείς από εμάς δεν θα έπρεπε να δεχτεί κάτι διαφορετικό. Αλλά προτιμώ να εμπιστευτώ την επιστήμη παρά κάτι που διαβάζω στο Facebook”.

Πέρυσι συμμετείχε σε εκστρατεία προσπαθώντας να πείσει τους ακολούθους του να μείνουν σπίτι ώστε να περιορίσουν τη διασπορά του ιού στην κοινότητα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ