Bebe Rexha: Θεατής της έριξε κινητό στο πρόσωπο ενώ τραγουδούσε – Συνελήφθη 27χρονος

Θεατής εκσφενδόνισε κινητό προς την τραγουδίστρια, Bebe Rexha, την ώρα που τραγουδούσε σε συναυλία στη Νέα Υόρκη. Η 33χρονη έμεινε αιμόφυρτη ενώ χρειάστηκε να κάνει ράμματα, ενώ ο άνδρας συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Η 33χρονη τραγουδίστρια του “I’m Good (Blue)” χτυπήθηκε στο πρόσωπο με ένα κινητό τηλέφωνο και έφυγε από τη σκηνή στο Rooftop στην προβλήτα 17, είπαν πολλοί αυτόπτες μάρτυρες στην The Post.

Η Rexha μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για τα τραύματά της, τα οποία χρειάστηκαν τρία ράμματα, σύμφωνα με το TMZ.

Τα βίντεο που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν την υποψήφια για Grammy τραγουδίστρια να κρατάει το μάγουλό της καθώς οι θεατές της συναυλίας φώναζαν το όνομά της. «Ήταν πεσμένη 30 δευτερόλεπτα», σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα.

Η φωτογραφία της τραγουδίστριας μετά το περιστατικό

«Είμαι καλά» έγραψε η Bebe Rexha σε μια ανάρτησή της στο instagram μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο, με τα σημάδια στο πρόσωπό της να είναι εμφανή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bebe Rexha (@beberexha)

Η αστυνομία συνέλαβε τον Nicolas Malvagna, 27 ετών, ο οποίος κατηγορήθηκε για επίθεση και παρενόχληση. Φέρεται να πέταξε το τηλέφωνο στην Bebe Rexha για τη δική του διασκέδαση, είπαν οι εισαγγελείς τη Δευτέρα το βράδυ.

«Προσπαθούσα να δω αν θα μπορούσα να τη χτυπήσω με το τηλέφωνο στο τέλος του τραγουδιού γιατί θα ήταν αστείο», είπε ο Malvagna μετά το περιστατικό, σύμφωνα με τους εισαγγελείς.

Ο Malvagna, από το Νιου Τζέρσεϊ, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς εγγύηση στη δίκη της Δευτέρας και ένας δικαστής τον διέταξε να μείνει μακριά από την Rexha.

«Η Bebe ήταν καταπληκτική – αλλά στο τέλος του σόου καθώς έφευγε από τη σκηνή, κάποιος πέταξε ένα τηλέφωνο και τη χτύπησε δεξιά στο πρόσωπο», είπε στην The Post ο θαυμαστής Brian Good, 48 ετών, από το Kearny του New Jersey.

«Παραπάτησε, έπεσε κάτω και οι δικοί της την τράβηξαν από τη σκηνή. Τρομακτικό! Η αστυνομία έμπαινε στο κτίριο καθώς φύγαμε και πιστεύουμε ότι ίσως ήρθε και ασθενοφόρο». Η Rexha χτυπήθηκε ακριβώς κάτω από το αριστερό της μάτι και τα μέλη του πληρώματος έπρεπε να σπεύσουν να την βοηθήσουν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ