Αργεντινή: Αυτή είναι η 60χρονη δικηγόρος που φιλοδοξεί να λάβει τον τίτλο της «Μις Υφήλιος»

Η 60χρονη δικηγόρος από την Αργεντινή Alejandra Rodriquez ευελπιστεί να γίνει η γηραιότερη νικήτρια του τίτλου της Μις Υφήλιος.

Η «εκρηκτική» ερωτική ζωή του Προέδρου της Αργεντινής Javier Milei και της Fátima Flórez

Η νέα Μις Μπουένος Άιρες έγινε δημοσιογράφος μετά το λύκειο, πριν σπουδάσει νομικά και γίνει νομική σύμβουλος σε νοσοκομείο. Με εμφάνιση που εξακολουθεί να «καίει» καρδιές, η Alejandra αναφέρει σε κάθε ευκαιρία που της δίδεται  ότι το μυστικό της εκθαμβωτικής της  ομορφιάς και της άψογης σιλουέτας είναι ο υγιεινός τρόπος ζωής.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της New York Post, η Alejandra Rodriquez στέφθηκε Miss Universe Μπουένος Άιρες την Τετάρτη (24/4).

Μέσι: «Αργεντινή σ’ αγαπώ, στα καλά και τα άσχημα»

Αν και η ηλικία της στο παρελθόν θα θεωρείτο απαγορευτική η διοργάνωση αποφάσισε πέρυσι ότι οι γυναίκες μεταξύ 18 και 73 ετών είχαν δικαίωμα να διαγωνιστούν ανεξάρτητα από οποιονδήποτε άλλο παράγοντα.

Αργεντινή: Η πιο ακριβοπληρωμένη παγκόσμια πρωταθλήτρια

Να υπογραμμισθεί πως μέχρι πρότινος γηραιότερη διαγωνιζόμενη που διεκδίκησε τον τίτλο της Μις Υφήλιος και κέρδισε τον διαγωνισμό ήταν μια 28χρονη το 2022.

Όλες όσες έλαβαν τον τίτλο της Miss Universe 2024 μέχρι σήμερα

  • Σαουδική Αραβία: Rumy Al-Qahtani (27)
  • Κίνα: Jia Qi (23)
  • Γαλλία: Indira Ampiot (20)
  • Καζακστάν: Madina Almukhanova (23)
  • Κιργιστάν: Maya Turdalieva (25)
  • Μογγολία: Nominzul Zandangiin (19)
  • Νέα Ζηλανδία: Φράνκι Ράσελ (29)
  • Βενεζουέλα: Ileana del Carmen Márquez Pedroza (27)

«Το βασικό είναι να έχεις μια υγιεινή ζωή, να τρως καλά, να έχεις σωματική δραστηριότητα», είπε σε τοπικό μέσο. «Φυσιολογική φροντίδα, τίποτα το εξαιρετικό, αλλά και λίγα “καλά γονίδια”», δήλωσε.

Η Rodriquez λέει ότι γυμνάζεται τρεις φορές την εβδομάδα, κυρίως περπατώντας και κάνοντας τζόκινγκ, «Δεν το πάω στα άκρα», λέει.

Η ακμαιότατη δικηγόρος κατάφερε να κερδίσει την τιάρα της Μις Υφήλιος Μπουένος Άιρες ανάμεσα σε άλλες 35 διαγωνιζόμενες, ενώ για πρώτη φορά τα καλλιστεία φαίνονταν να μην διακρίνουν με βάση την ηλικία, με συμμετοχές από 18 έως και 73 ετών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ