Η «εκρηκτική» ερωτική ζωή του Προέδρου της Αργεντινής Javier Milei και της Fátima Flórez

Η εκρηκτική σχέση του νέου προέδρου της Αργεντινής, Χαβιέ Μιλέι, με την εντυπωσιακή Fátima Flórez έχει κατακτήσει τα πρωτοσέλιδα του Τύπου της χώρας καθώς η οικονομική κρίση συνεχίζει να κλιμακώνεται.

Παρά το γεγονός ότι βγαίνει μόλις έξι μήνες με τον πολιτικό, η 42χρονη θεωρείται ευρέως η πρώτη κυρία ή η πριμέρα ντάμα της Αργεντινής.

«Είμαι πραγματικά κολλημένη με τον Χαβιέ», είπε στους Sunday Times κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που δημοσιεύτηκε την Κυριακή, η πρώτη της σε ξένο μέσο.

«Ακόμα και όταν είμαστε μακριά, είμαστε πολύ κοντά. Και όταν είμαστε κοντά, είμαστε κοντά, είμαστε εκρηκτικοί, εκρηκτικοί, καταλαβαίνετε τι εννοώ;» τονίζει. Η Flórez δεν απέφυγε να μιλήσει για τα εξωφρενικά καυχήματα του Μιλέι στο παρελθόν για τις σεξουαλικές του ικανότητες.

«Δεν υπάρχουν παράπονα», είπε για τις στενές σχέσεις του ζευγαριού, προσθέτοντας γελώντας: «Υπάρχουν πολλές ικανοποιήσεις».

«Είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του, έχω πέσει με τα μούτρα. Είναι ένας ροκ σταρ» σχολίασε η 42χρονη.

Ποιος είναι ο 53χρονος νέος πρόεδρος της Αργεντινής

Ο Μιλέι ορκίστηκε στο αξίωμα τον περασμένο μήνα και ο 53χρονος πρώην τηλεοπτικός τεχνικός, ο οποίος έχει μια απείθαρχη κόμμωση και φαβορίτες που ανταγωνίζονται τον χαρακτήρα των κόμικ Wolverine, εμφανίστηκε στην προεκλογική του εκστρατεία με ένα δερμάτινο μπουφάν και με ένα τεράστιο αλυσοπρίονο που όπως είπε ήταν για περικοπή των δαπανών.

Η υπόσχεση του Μιλέι να υιοθετήσει το δολάριο αντί για το πέσο για να καταπολεμήσει τον τριψήφιο πληθωρισμό, να αυξήσει τις πωλήσεις όπλων, να επιτρέψει στους ανθρώπους να πουλήσουν τα όργανά τους, να επαναποινικοποιήσουν τις αμβλώσεις και να ιδιωτικοποιήσουν τις πλωτές οδούς, έγινε δεκτή με την έγκριση του 56% των ψηφοφόρων της χώρας στον δεύτερο γύρο του Νοεμβρίου.

Η νίκη του Milei θεωρήθηκε από τους πολιτικούς παρατηρητές ότι αφορούσε λιγότερο την πολιτική και περισσότερο για την ανατροπή των ηθών του status quo. Η άνοδός του παρομοιάστηκε με τις νίκες της δεξιάς ανατροπής του Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ και του Ζαΐρ Μπολσονάρου στη Βραζιλία την περασμένη δεκαετία.

Τον πρώτο μήνα της θητείας του, μείωσε τον αριθμό των κυβερνητικών τμημάτων στο μισό και προώθησε μια οικονομική απορρύθμιση που κάνει τις τιμές να αυξάνονται περαιτέρω. Απέφυγε επίσης το επίσημο προεδρικό μέγαρο και μετακόμισε στα προάστια του Μπουένος Άιρες με πέντε μαστίφ που είχαν κατασκευαστεί γενετικά για να είναι κλώνοι ενός από τους νεκρούς σκύλους του.

Η άλλη γυναίκα στη ζωή του 53χρονου είναι η αδελφή του Karina, την οποία αποκαλεί “el jefe” – χρησιμοποιώντας την ισπανική αρσενική μορφή του “το αφεντικό”. Οι επικριτές εικάζουν ότι η αδελφή του είναι αυτή που ασκεί στην πραγματικότητα την προεδρική εξουσία.

 «Χρησιμοποιούμε καλά τον χρόνο μας μαζί, χαϊδεύοντας ο ένας τον άλλον»

Αλλά η Flórez επιμένει ότι παρά την αναταραχή του έθνους και τις έντονες ανησυχίες για την ηγετική ικανότητα του Μιλέι, η σχέση τους έχει διαρκέσει και θα ωφελήσει τη χώρα.

Αργεντινή
Φωτογραφία: AP

«Οι άνθρωποι μπορούν να σκέφτονται ό,τι τους αρέσει», λέει η Flórez. «Η αλήθεια είναι ότι είμαστε ευτυχισμένοι μαζί. Δεν φέρνουμε τη δουλειά στη σχέση μας, οι στιγμές μας μαζί είναι για απόλαυση. Χρησιμοποιούμε καλά τον χρόνο μας μαζί, χαϊδεύοντας ο ένας τον άλλον, αγκαλιάζοντας, συνδεόμενοι, μιλώντας για τα συναισθήματά μας, τα συναισθηματικά και πνευματικά πράγματα».

Η Flórez ανεβαίνει στη σκηνή σχεδόν κάθε βράδυ σε μια πόλη θέρετρο της Αργεντινής για να μιμηθεί διασημότητες όπως ο Michael Jackson, η Shakira και ναι, ο Milei. Ο σύντροφός της την παρακολούθησε στα τέλη Δεκεμβρίου και ανέβηκε στη σκηνή για να την αγκαλιάσει για 13 δευτερόλεπτα… που έγιναν viral.

Μιλέι
Όταν η τέχνη, η αγάπη και η οικονομική αναταραχή συγκρούονται: η Flórez υποδύεται τον Milei στο έργο της «Fátima 100%» στο Mar del Plata. REUTERS

Η Flórez βρισκόταν στην αίθουσα όταν ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και νυν υποψήφιος Ντόναλντ Τραμπ, τηλεφώνησε για να συγχαρεί τον Μιλέι για τη νίκη του στις 19 Νοεμβρίου.

«Ήταν πολύ συναισθηματικός για τη νίκη του Χαβιέ, ήταν πολύ στοργικός. Ήθελε να συγχαρεί τον Χαβιέ για τον εκπληκτικό θρίαμβο του», είπε, προτού χρησιμοποιήσει τα αγγλικά για να υποδυθεί τον Τραμπ στον τρόπο που είπε «Συγχαρητήρια! Συγχαρητήρια!”

Η Flórez έξι νύχτες την εβδομάδα εμφανίζεται στο σόου της “Fátima 100%” στη Μαρ ντελ Πλάτα, 260 μίλια από το Μπουένος Άιρες, κάτι που σημαίνει πως το πρώτο ζευγάρι βρίσκεται ουσιαστικά σε μια σχέση εξ αποστάσεως.

«Δεν είχαμε δει ο ένας τον άλλον για μια εβδομάδα», επεσήμανε η  Flórez στην εφημερίδα. «Είναι ένας αφοσιωμένος πρόεδρος πλήρους απασχόλησης, κοιμάται πολύ λίγο για να εργαστεί και να εκπληρώσει όλα όσα πρέπει να κάνει, κάτι που είναι πολύ καλό, μια τεράστια πρόκληση».

«Υπάρχει μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης», πρόσθεσε, αναφερόμενη στην οικονομική κρίση του έθνους, «άρα τις στιγμές που περνάμε μαζί, προσπαθούμε να τις κάνουμε εξαιρετικά ποιοτικές».

«Δεν είναι σαν τους άλλους πολιτικούς. Ποτέ δεν έχω δει κανέναν πολιτικό τόσο αγαπητό από τον κόσμο όσο εκείνος» κατέληξε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ