Από σήμερα στους κινηματογράφους

Από σήμερα στους κινηματογράφους

 

Οζ: Μέγας και Παντοδύναμος

 

Ο Όσκαρ Ντιγκς είναι ένας περιπλανώμενος πονηρός μάγος, ο οποίος για να αναζητήσει μια καλύτερη τύχη επιβιβάζεται σε ένα αερόστατο για ένα ταξίδι στη Χώρα του Οζ. Όταν νόμιζε ότι όλα πήγαιναν καλά, τρεις μάγισσες θα βρεθούν μπροστά του. Τώρα πρέπει να επιστρατεύσει την εξυπνάδα του και να ζήσει το όνειρό του. ( Πρωταγωνιστούν:Τζέιμς Φράνκο, Ρέιτσελ Βαις)

Παρενέργειες

 

Η οικογενειακή ευτυχία της Έμιλυ και του Μάρτι διαλύεται, όταν εκείνος φυλακίζεται για αθέμιτη χρήση εμπιστευτικών πληροφοριών. ‘Οσο εκείνος είναι στη φυλακή, η Έμιλυ κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Τότε, στη ζωή της μπαίνει ένας ψυχίατρος για να την βοηθήσει και όλα αλλάζουν δραματικά. ( Πρωταγωνιστούν: Τζουντ Λο, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Ρούνει Μάρα, Τσάνινγκ Τατούμ)

Πηγή video: movieclipscomingsoonThe paperboy

Ένας δημοσιογράφος και ο αδερφός του κάνουν μια εξονυχιστική έρευνα, ώστε να αποδείξουν την αθωότητα ενός μελλοθάνατου. Επίσης, ο δημοσιογράφος ελπίζει ότι αυτή η έρευνα θα του δώσει το βραβείο πούλιτζερ. Μια γυναίκα, όμως, που διατηρεί αλληλογραφία με τον κατάδικο, θα τους αναστατώσει.( Πρωταγωνιστούν: Μάθιου Μακ Κόναχι, Ζακ Εφρόν, Νικόλ Κίντμαν, Τζον Κιούζακ)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ