Απέρριψε τον Τομ Κρουζ η Σακίρα – Η τραγουδίστρια θέλει να βάλει στοπ στην… πολιορκία

Ένας μονόπλευρος έρωτας φαίνεται πως εξελίσσεται στο Χόλιγουντ, καθώς ο Τομ Κρουζ πολιορκεί την Σακίρα.

Ο Τομ Κρουζ είναι αποφασισμένος – «Θα κυνηγήσει την Σακίρα»

Όπως αναφέρει η Dailymail η τραγουδίστρια θέλει να σταματήσει να την φλερτάρει μετά την συνάντησή τους στο Grand Prix της F1 στο Μαϊάμι. Αφού οι δύο σταρ φωτογραφήθηκαν μαζί. Έκτοτε πολλοί άρχισαν να εικάζουν ότι είχαν βγει ραντεβού.

Σύμφωνα με το ισπανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο “Marca”, ο σταρ του Χόλιγουντ ήταν “απολύτως μαγεμένος” και είπε στους φίλους ότι ένιωθε πως έχει μία σύνδεση μαζί της. Παρ’ όλη την προσπάθεια του Κρουζ, ο οποίος έστειλε και λουλούδια στην Σακίρα μετά την συνάντησή τους, φαίνεται πως εκείνη αυτή την στιγμή δεν ενδιαφέρεται για μία νέα σχέση.

Η Σακίρα και ο Τομ Κρουζ μαζί στο Grand Prix της Formula 1 στο Μαϊάμι

Είναι γνωστό πως η Κολομβιανή τραγουδίστρια έχει επικεντρωθεί στα δύο της παιδιά, Σάσα και Μίλαν, μετά τον οδυνηρό χωρισμό από τον Πικέ.

Πηγή που μίλησε στο περιοδικό “Heat” αναφέρει πως από την πλευρά της Σακίρα δεν υπάρχει ερωτική διάθεση, παρά μόνο φιλική και πως παρ’ ότι είναι κολακευμένη, δεν ενδιαφέρεται. Μάλιστα φαίνεται πως η Σακίρα ευγενικά έχει στείλει ήδη το δικό της μήνυμα στον Κρουζ.

Το δύσκολο τέλος

Το περασμένο καλοκαίρι ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για την Σακίρα, καθώς χώρισε με τον Πικέ μετά από 11 χρόνια σχέσης και δύο παιδιά, εν μέσω ισχυρισμών που ήθελαν τον ποδοσφαιριστή να έχει απατήσει την τραγουδίστρια με την νυν σύντροφό του, Κλάρα Κία. Η τραγουδίστρια μάλιστα δυναμίτισε το ήδη εκρηκτικό περιβάλλον, μετά από τραγούδι που κυκλοφόρησε, που έγινε viral, και στο οποίο άφηνε σαφείς αιχμές, εναντίον του Πικέ αλλά και της Κλάρα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ