Άντονι Χόπκινς: Σχεδόν αγνώριστος στα γυρίσματα ταινίας – Η εντυπωσιακή μεταμόρφωσή του σε Σίγκμουντ Φρόιντ

Ο Άντονι Χόπκινς μοιάζει με τη… μετεμψύχωση του Σίγκμουντ Φρόιντ στα γυρίσματα της νέας του ταινίας.

Ο 85χρονος σταρ υποδύεται τον πασίγνωστο νευρολόγο με τη μεταμόρφωσή του να είναι εντυπωσιακή. Η ταινία έχει τον τίτλο «Freud’s Last Session» (Η τελευταία συνεδρία του Φρόιντ), ενώ τα γυρίσματα ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα στην Ιρλανδία, όπου εθεάθη μαζί με 30 κομπάρσους.

Ο Άντονι Χόπκινς φορούσε τα χαρακτηριστικά στρογγυλά γυαλιά του Σίγκμουντ Φρόιντ ενώ στο πλευρό του ήταν ο πρώην σταρ του Downton Abbey, Matthew Goode, που υποδύεται τον συγγραφέα της Narnia, C.S Lewis.

Ο γνωστός ηθοποιός μπορεί να είναι 85 ετών, αλλά δεν δείχνει σημάδια αποχώρησης ή έστω επιβράδυνσης.

Πρόσφατα εντάχθηκε στο καστ της σειράς του Peacock «Those About To Die», που βασίζεται στο βιβλίο το οποίο ενέπνευσε την ταινία Gladiator του 2000. Ο βραβευμένος με Όσκαρ θα υποδυθεί τον αυτοκράτορα Βεσπασιανό στο επικό δράμα εποχής του 67χρονου Γερμανού σκηνοθέτη Roland Emmerich, όπως αναφέρει το Deadline. Ο Τίτος Φλάβιος Βεσπασιανός, από το Γένος των Φλαβίων γνωστός απλά ως Βεσπασιανός, ήταν ο 9ος αυτοκράτορας της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, καθώς και ο ιδρυτής της δυναστείας των Φλαβίων. Ήταν γνωστός για πολλά δημόσια έργα τα οποία δημιούργησε, σύμφωνα με τη Wikipedia.

πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ