Αννίτα Ναθαναήλ: Eίμαι μόνη – Εγώ και ο Κρις έχουμε πλέον διαχωρίσει τις ζωές μας

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» παραχώρησε συνέντευξη η Αννίτα Ναθαναήλ. Η επιχειρηματίας μίλησε μεταξύ άλλων για τις κόρες της, αλλά και για τους χωριστούς δρόμους που αποφάσισε να πάρει με τον Κρις Χάμπερτ.

«Η φωλιά μας έχει αδειάσει αλλά κάνω σούρτα φέρτα στο Λος Άντζελες. Τα κορίτσια μου σπουδάζουν στο Λος Άντζελες, η μικρή είναι στο πρώτο έτος και η μεγάλη στο τρίτο. Νιώθω πάρα πολύ υπερήφανη μαμά που τα κορίτσια μου επιτέλους κυνηγούν το όνειρο τους, αλλά και για μένα που έφερα εις πέρας το δύσκολο έργο της μάνας» είπε η Αννίτα Ναθαναήλ.

Και ανέφερε στην συνέχεια: «Είμαι πολύ κοντά τους, το ίδιο και ο Κρις και έχουμε την υψηλή επιστασία. Πόσο γρηγορά πέρασαν τα χρόνια. Η σχέση με τα κορίτσια μου εξελίσσεται, περάσαμε το στάδιο της εφηβείας. Έχω κλάψει, έχω δακρύσει και είχα πάντα τον Κρις να με βοηθάει σε αυτό το κομμάτι».

«Γενικά είμαι πάρα πολύ μόνη. Εγώ και ο Κρις έχουμε πλέον διαχωρίσει τις ζωές μας. Έχουμε τελείως διαφορετικά προγράμματα. Εκείνος επιλέγει να δουλεύει όλη μέρα και εγώ επιλέγω να ζω την ζωή μου όλη μέρα. Έχω χρόνο, χαίρομαι τη θάλασσα κάθε μέρα και έχω καταφέρει να βάλω μέσα στο πρόγραμμά μου πάρα πολλά στοιχεία που μέχρι πρότινος δεν είχα την πολυτέλεια να το κάνω. Να κάνω πράγματα για μένα. Κάνουμε διαφορετικές ζωές. Είμαστε ξέρεις…», συμπλήρωσε.

Σχετικά με την εικόνα της παραδέχεται η Αννίτα Ναθαναήλ πως την τσαλακώνει, κάτι που την κάνει να νιώθει νέα.

«Είναι πολλές οι αλλαγές πάνω μου και διαρκώς , θέλω την ηλικία μου να την κουβαλώ πάνω μου ανάλαφρα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο μέλλον λέγοντας «είμαι εδώ να γινώ και γιαγιά και να υποστηρίξω όλους αυτούς τους ρόλους που έπονται, έχω πολλά όνειρα για μένα, θα κοιτάξω και λίγο την Αννίτα και θα κάνω πράγματα για τον εαυτό μου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ