Αννίτα Ναθαναήλ: Η φιλία με την Ιωάννα Παλιοσπύρου και η συγκινητική στιγμή που έβγαλε τη μάσκα

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμα-δες» της ΕΡΤ ήταν η Αννίτα Ναθαναήλ το μεσημέρι του Σαββάτου. Μεταξύ άλλων μίλησε για την φιλία της με την Ιωάννα Παλιοσπύρου και τη συγκινητική στιγμή που έβγαλε για πρώτη φορά τη μάσκα μπροστά της. 

“Ένιωσα ότι κάτι πρέπει να κάνω για να την βοηθήσω και έψαχνα καιρό πως να την πλησιάσω. Η αλήθεια είναι ότι είχα το βήμα και τον τρόπο να το κάνω, χάρη στον σύζυγο μου ο οποίος είναι παιδικός φίλος του προέδρου μιας από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες συγκέντρωσης χρημάτων για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ήταν πολύ μεγάλη η βοήθεια του κόσμου, λάβαμε ατελείωτα χιλιάδες μηνύματα αγάπης και προσφοράς και αυτό έκανε δυνατό το να βγει η Ιωάννα από αυτό το τέλμα που βρισκόταν” είπε η Αννίτα Ναθαναήλ, σημειώνοντας : “Βρισκόταν εγκλωβισμένη μεταξύ νοσοκομείου και σπιτιού σε ένα περιβάλλον πολύ αφιλόξενο με αρκετούς κινδύνους. Και το πρώτο πράγμα που θέλαμε ήταν να την απομακρύνουμε από αυτό το περιβάλλον που παρακολουθείτο από την δράστιδα και αυτή ήταν μόνο η αρχή”.

“Ήταν πάρα πολύ συγκινητική η στιγμή όταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου ήρθε σπίτι μου και έβγαλε την μάσκα. Μου είπε, «με βλέπεις;» και η αλήθεια είναι ότι έπρεπε να είμαι πολύ ψύχραιμη εκείνη τη στιγμή και πολύ δυνατή για να μην αντιδράσω” τόνισε επίσης.   “Δεν αντέδρασα γιατί ήμουν οπλισμένη και ήξερα πως ό,τι δω θα είναι κάτι δύσκολο”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ