Ανέστης Βλάχος: Ο εγγονός του χειροτονήθηκε Αρχιμανδρίτης στη Νέα Φιλαδέλφεια

Πριν από ένα χρόνο ο εγγονός του Ανέστη Βλάχου έγινε κληρικός με το εκκλησιαστικό όνομα Αυγουστίνος και πλέον είναι Αρχιμανδρίτης, καθώς χειροτονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Ηρακλής Βλάχος, γιος του αείμνηστου ηθοποιού και πατέρας του Αρχιμανδρίτη, μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

«Είναι μία στιγμή που δεν μπορεί να περιγραφεί εύκολα με λόγια. Για εμένα προσωπικά και για όλη την οικογένεια. Είναι η σημαντικότερη στιγμή μετά τη γέννησή του και είναι ευτυχία του γονέα να βλέπει το παιδί του να κάνει πραγματικότητα και το όνειρό του και να είναι αφοσιωμένος σε αυτό που έχει επιλέξει», ανέφερε αρχικά.

Σε ερώτηση για το τι συμβουλή είχε δώσει στον γιο του, ο Ηρακλής Βλάχος απάντησε: «Δεν του έδινα ακριβώς συμβουλή, του έλεγα ότι πάντα όλα θα πάνε καλά. Ακόμα και στα δύσκολα να πιστεύεις πως αυτό είναι προσωρινό και όλα θα πάνε καλά στο τέλος!».

«Ήταν από μικρό παιδί στην εκκλησία, από τις πρώτες τάξεις του σχολείου, φοίτησε σε κατηχητικό. Για εμένα δεν αποτελεί έκπληξη ότι επέλεξε τον δρόμο της ιεροσύνης, ήξερα ότι κάποια στιγμή θα γινόταν», εξήγησε ο πατέρας του Αρχιμανδρίτη.

Exit mobile version