Αναγνωρίζετε το πανέμορφο αγοράκι της φωτογραφίας; Είναι γνωστός Έλληνας αθλητής

Το χαριτωμένο αγοράκι της φωτογραφίας είναι ένας πετυχημένος αθλητής, με μεγάλες διακρίσεις, ενώ κάποια στιγμή στη ζωή του αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική και με την τηλεόραση.

Αναγνωρίζετε το κοριτσάκι της φωτογραφίας; – Είναι γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια

Καταφέρατε να τον αναγνωρίσετε;

Αναγνωρίζετε το αγοράκι της φωτογραφίας; – Είναι γνωστός τραγουδιστής και συμμετείχε στο Survivor

Στην φωτογραφία βλέπουμε τον Αντώνη Βλοντάκη, στην παιδική του ηλικία!

Ποιος είναι ο Αντώνης Βλοντάκης

Ο Αντώνης Βλοντάκης είναι πρώην διεθνής αθλητής της υδατοσφαίρισης και ηθοποιός. Αγωνιζόταν στη θέση του φουνταριστού.

Γεννήθηκε στις 10 Οκτωβρίου του 1975 στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ. Είναι 200 φορές διεθνής με την Εθνική Ελλάδας. Είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης. Είναι αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ν.Ο. Χανίων ενώ το 1997 μεταπήδησε στον Ολυμπιακό Πειραιώς με τον οποίο το 2002 ανεδείχθη πρωταθλητής Ευρώπης.

Μετείχε σε τρεις ολυμπιάδες ενώ κατέκτησε συνολικά 13 τρόπαια σε συλλογικό επίπεδο (11 με τον Ολυμπιακό, 2 με τον Εθνικό).

Από το 2003 είναι παντρεμένος με το μοντέλο και Playmate 1998, Κορίνα Στεργιάδου. Έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: την Μαλένα, την Ηλέκτρα και τον Σπυρίδωνα.

Η εξομολόγηση για την γυναίκα του

Ο πολίστας και ηθοποιός είχε παραχωρήσει το 2022 μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο “Πρωινό” και μεταξύ άλλων είχε μιλήσει για τη σχέση του με τη σύζυγό του, Κορίνα Στεργιάδου.

«Δεν έχουμε φτάσει στο σημείο να θέλουμε άλλους συντρόφους. Έχουμε τσακωθεί εκατομμύρια φορές, αλλά δεν έχουμε χωρίσει ποτέ. ότι έχουμε φτάσει στο σημείο να πούμε τα μαζεύουμε και φεύγουμε, εννοείται. Δεν έχουμε κάνει την κίνηση να φύγουμε, δεν ξέρω αν έχει πισωγύρισμα μετά.

Όταν έγιναν μια περίοδο οι πολλοί τσακωμοί, αυτό που χάθηκε ήταν το κομμάτι της επικοινωνίας. Δηλαδή, πράγματα που με ενοχλούσαν εμένα στην Κορίνα δεν τα έλεγα, πράγματα που ενοχλούσαν την Κορίνα σε μένα δεν τα έλεγε και αυτά συσσωρεύονταν. Όταν αρχίσαμε και μιλάγαμε πλέον και βγάλαμε τα εσώψυχά μας, είπαμε ή στραβά αρμενίζουμε ή στραβός είναι ο γιαλός.

Τα παιδιά είναι άλλο ένα μεγάλο κομμάτι που ή ενώνει τα ζευγάρια ή τα χωρίζει. Όταν έχει προτεραιότητα 1,2,3 κι εσύ είσαι στον πάτο της πυραμίδας, το αποδέχεσαι στην αρχή αλλά αρχίζεις να δυσανασχετείς στην πορεία. Υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να δουλέψει ένα ζευγάρι για να μπορέσει να παραμείνει μαζί», είχε πει.

«Η σχέση μας, όμως, δεν πέρασε ποτέ την τεράστια κρίση. Δουλέψαμε και οι δύο πολύ πάνω σε αυτό, δεν τον αφήσαμε να τελματώσει. Είχα πει ότι εγώ τη γυναίκα μου τη θεωρώ γκόμενά μου και το εννοώ. Αν τη δω διαφορετικά, σαν σύζυγο, μάνα των παιδιών μου, κάτι μπορεί να αρχίσει να σπάει. Θέλω να τη βλέπω ερωτικά και όχι με αγάπη, θέλω να παρατείνω τον έρωτα στα όρια του απίθανου» είχε δηλώσει επίσης στο παρελθόν στο People.

Για την υποκριτική

«Σε καμία περίπτωση δεν είμαι ηθοποιός. Είμαι προπονητής πόλο και κάνω το χόμπι μου», εξήγησε, διευκρινίζοντας πως, «αυτό που κάνω, αγαπάω και είμαι δοσμένος είναι η προπονητική».

Κληθείς να κάνει αυτοκριτική στο υποκριτικό του ταλέντο, είπε ότι, «δεν θεωρώ ότι είμαι καλός ηθοποιός, δεν πιστεύω ότι σκέφτονται το ταλέντο, αλλά ότι μετρά το κομμάτι της εμφάνισης. Με άριστα το 10, θα έβαζα 5 στον εαυτό μου ως ηθοποιός».

Ως προπονητής, ωστόσο, είπε πως «είμαι πολύ αυστηρός κριτής του εαυτού μου, ως προπονητής θα έβαζα 6-7 και θα ήθελα να φτάσω στο 9».

Ερωτηθείς για το σε ποιον από τους ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου θα ήθελε να μοιάζει, ξεκαθάρισε πως «δεν θα ήθελα να φτάσω σε κανέναν από τους ζεν πρεμιέ του κινηματογράφου, είναι τοτέμ, θέλω να αφήσω το στίγμα μου, ως ένας άνθρωπος που θα με θυμούνται ευχάριστα. Να λένε ‘τα έλεγε, ήταν καλός’».

Ο Αντώνης Βλοντάκης, σε συνέντευξή του στο “Happy Day” το 2020, είχε πει επίσης πως είχε θυμώσει πολύ που ο κόσμος τον έμαθε μέσα από το J2US, ενώ είχε κάνει σημαντικά πράγματα στον αθλητισμό.

«Αν έπαιζα μπάσκετ ή ποδόσφαιρο θα ήμουν πιο χαλαρός, αλλά με επέλεξε το πόλο. Ξεκίνησα το πόλο γιατί ζήλευα τον αδερφό μου που έπαιζε και ταξίδευε στην Αθήνα. Είχα θυμώσει που ο κόσμος με γνώρισε μέσα από το J2US. Δεν μπορεί να έχω πάει σε τρεις Ολυμπιάδες, σε παγκόσμια πρωταθλήματα και ξαφνικά να με ανακαλύπτουν μέσω ενός παιχνιδιού».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ