Αναγνωρίζετε το αγοράκι της φωτογραφίας; – Είναι γνωστός τραγουδιστής και συμμετείχε στο Survivor

Το γλυκό αγοράκι της φωτογραφίας που ποζάρει κοιτώντας την κάμερα, έχει διαγράψει μία επιτυχημένη καριέρα στο τραγούδι και φέτος συμμετείχε στο «Survivor».

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Καταφέρατε να τον αναγνωρίσετε;

Στην φωτογραφία βλέπουμε το Νίκο Γκάνο!

Ποιος είναι ο Νίκος Γκάνος

Ο Νίκος Γκάνος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 22 Ιουλίου του 1983 και μεγάλωσε σε μία οικογένεια με 5 παιδιά. Όταν ήταν 14 ετών έχασε τη μία από τις αδελφές του σε τροχαίο, ενώ ένα χρόνο αργότερα έφυγε από την ζωή και ο μεγάλος του αδελφός, που ήταν τετραπληγικός. Έναν μόλις χρόνο μετά έχασε ξαφνικά και τον πατέρα του.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου το 2013, ο Νίκος Γκάνος είχε πει: «Πρώτα, έχασα την αδερφή μου, όταν ήμουν 14. Εκείνη ήταν 16, και ήμουν πολύ δεμένος μαζί της. Δεν το πίστευα όταν έγινε αυτό. Ήμουνα σε ένα πάρτι γενεθλίων όταν το έμαθα. Πήγα σπίτι, είδα την πόρτα ανοιχτή, πολύ κόσμο μέσα, και κατάλαβα πως κάτι κακό έγινε. Μέχρι και την κηδεία, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Υπήρχε πάρα πολύς θυμός».

Σχετικά με τον θάνατο του αδελφού του είχε εξομολογηθεί, στην ίδια συνέντευξη: «Ήταν ένα μωρό, που μεγάλωνε στο κρεβάτι. Ζούσε στο σπίτι. Απλά σταμάτησε η καρδιά του. Οι γιατροί, μας είχαν ενημερώσει πως κάποια στιγμή θα συνέβαινε αυτό. Κάπως το περιμέναμε αυτό».

«Ξαφνικά “έφυγε”. Όλα έγιναν απανωτά. Δεν μας άφησε να ηρεμήσουμε, και να βγάλουμε λίγο τα μαύρα, να φύγει η μιζέρια από το σπίτι», είχε αναφέρει για τον θάνατο του πατέρα του.

Για τον θάνατο της αδελφής του είχε μιλήσει και κατά την διάρκεια της συμμετοχής του στο «Survivor». Συγκεκριμένα είχε εξηγήσει φανερά συγκινημένος ότι: «Η πιο δύσκολη στιγμή για μένα ήταν όταν έχασα την αδερφή μου, η οποία ήταν δύο χρόνια μεγαλύτερή μου. Ο τρόπος που έγινε ήταν πολύ περίεργος… Ήμουν στον υπολογιστή και τότε ήταν η πρώτη φορά που είχα αγοράσει υπολογιστή και καθόμουν πολλές ώρες σαν παιδάκι.

Η αδελφή μου ήταν ξανθιά και η μητέρα μου εκείνη τη μέρα της έβαψε τα μαλλιά κόκκινα. Και πριν φύγει από το σπίτι, μου φωνάζει από το μπάνιο “Νίκο έλα να με δεις γιατί θα φύγω” και της είπα “άσε με ρε Μαρία τώρα κάθομαι και παίζω, θα σε δω μετά”. Και δεν την ξαναείδα. Αυτό είναι κάτι που το μετανιώνω πάρα πολύ και με έχει κάνει στη ζωή μου να μην αφήνω τίποτα για αύριο. Με έκανε να σκέφτομαι ότι η ζωή είναι μία και πρέπει να ζούμε κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία».

Η πορεία στο τραγούδι

Ο Νίκος Γκάνος εργαζόταν στον χώρο του θεάματος από μικρή ηλικία, καθώς στην εφηβεία του συμμετείχε σε διαφημιστικά σποτ.

Το 2004 έλαβε μέρος στο talent show «Super Idol», από το οποίο και έγινε ευρέως γνωστός.

Το πρώτο του τραγούδι κυκλοφόρησε το 2010, με τίτλο «Έφυγα». Ο τραγουδιστής έχει διαγράψει μία επιτυχημένη καριέρα στον χώρο της μουσικής και έχει ερμηνεύσει πολλά τραγούδια που έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες και ο κόσμος τα έχει αγκαλιάσει.

Μεταξύ των τραγουδιών του είναι τα: «Κοίτα τι έκανες», «Μείνε», «Last Summer», «Break Me», «Walking alone», «Χαμένη Ατλαντίδα», «Τι να λέμε» και «Το Κρεβάτι».

Επίσης το 2013 συμμετείχε στο τηλεοπτικό σόου μιμήσεων «Your Face Sounds Familiar», ενώ την σεζόν 2015-2016 ήταν μέλος της εκπομπής «NaMaSte» που παρουσίαζε η Ναταλία Γερμανού.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Νικολέττας Ράλλη και του Νίκου Αναδιώτη, είχε ερωτηθεί για την παρουσία του στην εκπομπή «NaMaSte» με τη Ναταλία Γερμανού. Τότε είχε δηλώσει: «Πήγα και δεν μου άρεσε, πέρασα πολύ άσχημα. Δεν μου άρεσε το κλίμα που υπήρχε, ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα. Δεν έκανε για μένα αυτό το πράγμα. Ένιωθα άβολα…

Κατ’ αρχήν, ένιωθα άβολα να μιλάω γι’ άλλους τραγουδιστές, για καλλιτέχνες, στο πάνελ και να πρέπει να λέω μια “αρνητική γνώμη”. Στα πάνελ πρέπει κάποιος να είναι ο καλός, κάποιος ο κακός, κάποιος να είναι ο ουδέτερος. Κάποια στιγμή δεν μπορείς να είσαι μόνο ο καλός, πρέπει να πεις πιο πικάντικο. Εγώ δεν μπορούσα να το κάνω αυτό».

Φέτος, συμμετείχε στο «Survivor». Μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά είχε σημειώσει: «Ταλαιπωρήθηκα πολύ στο «Survivor», αλλά θα το θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή. Επειδή ήξερα ότι δεν ψηφίζει ο κόσμος, δεν μπήκα με τη λογική να κάνω ριάλιτι και να τσακώνομαι. Πήγα με έναν στόχο, τα χρήματα. Και δεν ήθελα να μπλέκομαι σε τέτοιες καταστάσεις».

Την φωτογραφία από την παιδική του ηλικία την είχε ανεβάσει ο ίδιος ο Νίκος Γκάνος στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram, στις 15 Μαΐου του 2013. Στη λεζάντα της ανάρτησης είχε γράψει: «Μεγάλωσα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ