Αναγνωρίζετε το κοριτσάκι της φωτογραφίας; – Είναι γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που απεικονίζεται σε σχολική παρέλαση, είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εν ενεργεία Ελληνίδες παρουσιάστριες.

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Καταφέρατε να την αναγνωρίσετε;

Ζήνα Κουτσελίνη

Στην φωτογραφία βλέπουμε την Ζήνα Κουτσελίνη στην παιδική της ηλικία!

Ποια είναι η Ζήνα Κουτσελίνη

Η Ζήνα Κουτσελίνη γεννήθηκε στην Σκόπελο στις 21 Απριλίου του 1969. Η παρουσιάστρια πέρασε τα παιδικά της χρόνια στο νησί, ενώ όταν ήταν 13 ετών η μητέρα της την έστειλε στον Βόλο για να τελειώσει το σχολείο, λόγω οικογενειακών προβλημάτων.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Ζήνα Κουτσελίνη είχε μιλήσει για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είχε εξομολογηθεί: «Ο πατέρας μου με φαλτσέτα μαχαίρωσε την μάνα μου. Ήμουν ένα παιδί και βλέπεις πόσο παγωμένα σου περιγράφω αυτή την ιστορία σήμερα, ήμουν παιδί κάτω στο πάτωμα και του τραβούσα το παντελόνι, γιατί την σκότωνε μπροστά μου και πήρα την μάνα μου και την πήγα εγώ στην αστυνομία και ήταν τυχερός γιατί απαγορεύτηκε ο απόπλους και πέρασε το αυτόφωρο. Η μάνα μου το μετάνιωσε και… πάλι από την αρχή».

«Ποια γειτονιά; Δεν ήξερε η γειτονιά που έμενα εγώ ότι ο πατέρας μου κακοποιούσε την μάνα μου, ξέρεις πόσες νύχτες πηγαίναμε και μέναμε σε γειτόνισσες, σε πόσα σπίτια κοιμήθηκα, σε πόσα πατώματα; Ποιος μιλούσε; Κανείς! Γιατί; Γιατί η κυρία Ελένη τον κύριο Γιώργο δεν θα τον έκανε τίποτα. Τη Ζήνα όμως δεν την σκέφτηκε η κυρά Λένη, που ήταν ένα παιδί που έβλεπε κάτω τη μάνα του μαχαιρωμένη», είχε προσθέσει.

Η πορεία της στην τηλεόραση

Τελειώνοντας το σχολείο έκανε σπουδές στον τομέα της δημοσιογραφίας. Ξεκίνησε να δουλεύει ως δημοσιογράφος το 1991 στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Έχει δουλέψει τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες. Ακόμα, έχει υπάρξει και αρχισυντάκτρια, αλλά και υπεύθυνη προγράμματος. Μεταξύ άλλων έχει εργαστεί στις εκπομπές: «Άλλοι Καιροί», «Κόκκινη Κάρτα», «Πρωινός καφές» και «Μπορώ». Επίσης, έχει αναδείξει πολλά πρόσωπα της τηλεόρασης, όπως την Φαίη Σκορδά και την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Από το 2015 παρουσιάζει την δική της καθημερινή εκπομπή στο Star, με τίτλο «Αλήθειες με τη Ζήνα». Παράλληλα φέτος ξεκίνησε να παρουσιάζει και μία δεύτερη εκπομπή στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό. Η εκπομπή είναι βραδινή και έχει τίτλο «Ζήνα το βράδυ».

«Καλησπέρα! Αλλά αφήστε με να ζήσω τη στιγμή αυτή που ζω. Δώσε μου τα πλάνα αυτής της εκπομπής και δεν μπόρεσα να απολαύσω το σκηνικό γιατί ήμουν στα παρασκήνια.

Θα μου πείτε γιατί βράδυ. Ξέρετε γιατί; Όλα αυτά τα 9 χρόνια λόγω σήμανσης ήταν σαν να γράφουμε έκθεση για το Γυμνάσιο. Νιώθω τώρα που πήγαμε το βράδυ ότι μπορούμε να γράψουμε μια έκθεση και για τις Πανελλήνιες και για τη ζωή γενικότερα.

Και να αλλάξουμε τα δεδομένα αλλά να μάθουμε τι είναι αυτό που συμβαίνει σήμερα. Και εσείς θα μάθετε και εγώ θα μάθω και θα γίνουμε μια ομάδα διάδρασης.

Δεν μου αρέσει στη ζωή να λέω πολλά πράγματα αλλά η σχέση μας να χτίζεται», είπε στην πρεμιέρα της βραδινής εκπομπής της.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες, η Ζήνα Κουτσελίνη ερωτηθείσα για το τι άλλες δουλειές έχει κάνει, πέραν της δημοσιογραφίας, απάντησε: «Έχω κάνει πάρα πολλές δουλειές. Έχω δουλέψει υπάλληλος στα μαγαζιά του πατέρα μου. Αργότερα η ζωή τα έφερε έτσι που έγινα υπάλληλος σε άλλα τουριστικά μαγαζιά».

«Τα πρώτα χρόνια που ήρθα στην Αθήνα δούλευα σε εστιατόριο. Ήμουν πολύ καλή στη λάντζα και στο σερβίρισμα. Για να πάρω τότε 4.000 δραχμές καθάριζα το πρωί το μαγαζί, τις τουαλέτες και μετά ήμουν η πιο καλή γκαρσόνα. Καταρχήν έχω μοιράσει διαφημιστικά σε σπίτια», είχε αναφέρει.

Ο γάμος και η κόρη της

Η Ζήνα Κουτσελίνη είναι παντρεμένη με τον Αντώνη Παπασταθόπουλο από το 2002. Τον Οκτώβριο του 2010 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Έμμα.

Το 2017 την ημέρα των γενεθλίων της κόρης της, η Ζήνα Κουτσελίνη είχε πει στην εκπομπή της: «Σήμερα είναι μία ιδιαίτερη μέρα, γιατί αυτή η μέρα με έβγαλε από τα σκοτάδια στο φως. Πάντως για πρώτη φορά σας δείχνω μία φωτογραφία που κι εγώ είμαι έγκυος. Δεν υπάρχει άλλη φωτογραφία, επειδή έπρεπε να είμαι για επτά μήνες καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι για να φέρω στον κόσμο, όχι το μωράκι που βλέπετε, αλλά το δικό μου μωράκι, την Έμμα, που ήρθε πολύ μετά. Αλλά θέλω να σας μιλήσω με αλήθειες και να σας μιλήσω για εκείνους τους επτά μήνες, γιατί τόσο έμεινε στην κοιλιά, ήθελε να βγει πιο γρήγορα. Ήταν προωράκι. Και κινδύνευε κάθε μέρα να μην είναι στη ζωή. Σχεδόν κανείς δεν ήξερε πως ήμουν έγκυος, γι’ αυτό και υπάρχει μόνο αυτή η φωτογραφία. Σε όλους έλεγα ότι ταξίδευα στο εξωτερικό. Αλλά θέλω να σας πω τη δική μου αλήθεια, γιατί επέλεξα εκείνους τους επτά μήνες να βρίσκομαι στο σκοτάδι στο δωμάτιό μου. Γιατί κάτι ήταν ο ήλιος…».

Την φωτογραφία από την παιδική της ηλικία την είχε ανεβάσει η ίδια η Ζήνα Κουτσελίνη στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram, στις 28 Οκτωβρίου του 2020.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ