Αναγνωρίζετε το αγοράκι της φωτογραφίας που ποζάρει στην παραλία; – Είναι γνωστός Έλληνας ηθοποιός

Το αγοράκι που απεικονίζεται στην φωτογραφία είναι γνωστός Ελληνοκύπριος ηθοποιός, που έγινε ιδιαίτερα αναγνωρίσιμος μέσα από την επιτυχημένη κωμική σειρά του Mega “Στο Παρά Πέντε”.

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι παίκτρια του Survivor – Μπορείτε να την αναγνωρίσετε;

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Καταφέρατε να τον αναγνωρίσετε;

Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι γνωστός Έλληνας ηθοποιός – Μπορείτε να τον αναγνωρίσετε;

Στην  φωτογραφία βλέπουμε τον Μιχάλη Μαρίνο στην παιδική του ηλικία.

Ποιος είναι ο Μιχάλης Μαρίνος

Ο Μιχάλης Μαρίνος γεννήθηκε στην Αμμόχωστο της Κύπρου στις 26 Οκτωβρίου του 1970. Όταν ήταν 9 ετών μαζί με την οικογένειά του μετακόμισαν στην Αλεξανδρούπολη.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town,  όταν ρωτήθηκε για το εάν του έλλειψε κάτι όταν ήταν μικρός, ο Μιχάλης Μαρίνος απάντησε: “Μόνο το σπίτι μου, με την έννοια ότι μετακόμισα στην Ελλάδα στα εννέα μου χρόνια από την Κύπρο. Μεγάλωσα με τους γονείς μου στην Ελλάδα, αλλά οι παππούδες, οι θείοι και το σόι μου είναι στην Κύπρο.

Η Κύπρος μού έλειψε πολύ, αν και πήγαινα τα καλοκαίρια – ακόμα με θυμάμαι να παίζω στην ασβεστωμένη αυλή της γιαγιάς με τους φίλους μου. Στην Ελλάδα δεν ήταν τόσο εύκολο αυτό… Έχω έντονες αναμνήσεις από την Κύπρο! Μεγάλος πια πήγα στο πατρικό μας, στην Αμμόχωστο, στο Βαρώσι. Τι να σου πω… Ίσως η πιο συγκινητική εμπειρία της ζωής μου!”.

“Όταν πήγα πρώτη φορά, ήμουν μεγάλος. Είχα, μάλιστα, οπλίσει τον εαυτό μου με αυτοσυγκράτηση κι έλεγα πως δεν θα κλάψω. Είδα τα συρματοπλέγματα, το σπίτι, τα πάντα. Λίγο πιο δίπλα ήταν η παραλία που κάναμε μπάνιο. Επειδή ήταν καλοκαίρι, είπα να κάνω μια βουτιά… (συγκινείται). Όταν βούτηξα στη θάλασσα του Βαρωσιού, έβαλα τα κλάματα!

Ξέσπασαν μέσα μου όλες οι αναμνήσεις, ήταν καταιγιστικό όλο αυτό, με υπερέβη κατά πολύ το συναίσθημα. Επισκέπτομαι την Κύπρο κάθε χρόνο, όσο πιο συχνά γίνεται. Είναι η πατρίδα μου! Βλέπω τους συγγενείς μου, τους φίλους μου”, είχε προσθέσει.

Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όμως τελικά τον κέρδισε η υποκριτική.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Νάντιας Κοντογεώργη είχε εξηγήσει ότι: “Μια μεγάλη αλλαγή που έκανα, η οποία ήταν πολύ καθοριστική για την ζωή μου ήταν όταν τελείωσα τα οικονομικά και πήγα έξω και γύρισα και είπα πως μετά από τέσσερα χρόνια σπουδών σε ένα συγκεκριμένο κλάδο, τα αφήνω όλα πίσω, γυρνάω και πάω να γραφτώ σε μια δραματική σχολή, γιατί ήθελα να γίνω ηθοποιός, όσο ακόμη προλάβαινα. Ένιωθα μεγάλος τότε”.

Πορεία στην υποκριτική

Ο Μιχάλης Μαρίνος έχει αποφοιτήσει από την Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη.

Το ντεμπούτο του στην τηλεόραση, το έκανε το 1995 συμμετέχοντας στην κωμική σειρά “Ο Πέτρος και τα κορίτσια του”. Ο ηθοποιός έχει λάβει μέρος σε πολλές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, μεταξύ αυτών: “Ο μεγάλος θυμός”, “Για μια θέση στον ήλιο”, “Εγκλήματα”, “Εντιμότατοι κερατάδες”, “Τα κορίτσια του μπαμπά”, “40 Κύματα”, “Οι Συμμαθητές” και “Έλα στη θέση μου”.

Έγινε ευρέως γνωστός μέσα  από την κωμική σειρά του Mega “Στο Παρά Πέντε”, στην οποία πρωταγωνίστησε. Η σειρά έκανε μεγάλη επιτυχία και οι ηθοποιοί αγαπήθηκαν από το κοινό που την παρακολουθούσε φανατικά.

Σχετικά με το “Παρά Πέντε”, σε συνέντευξή του στο ένθετο περιοδικό “TV Έθνος”, είχε πει: “Ήμουν τις προάλλες σε ένα σούπερ μάρκετ και ένας πιτσιρικάς 7 χρονών έλεγε: “Ο Αλέξης από το Παρά Πέντε”. Ήταν ένα παιδί τα οποίο δεν είχε γεννηθεί όταν παιζόταν το σίριαλ και το είχε δει ήδη δύο φορές σε επαναλήψεις. Νομίζω ότι θα μεγαλώσουμε πολλές γενιές ακόμα, γιατί αυτό το σίριαλ έχει αφήσει το στίγμα του και είχε πολλά ωραία πράγματα να πει. Είναι από τις ωραίες δουλειές που γράφουν, ειδικά στα μικρά παιδιά”.

Σημαντική είναι η παρουσία του και στο θέατρο και στον κινηματογράφο. Μεταξύ άλλων, έχει συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις: “Πέρσες”, “Ιφιγένεια εν Αυλίδι”, “Αθώος ή ένοχος”, “Θα σε πάρω να φύγουμε”, “Ο βιολιστής στη στέγη”, “Το παιχνίδι του δολοφόνου” και “Έντα Γκάμπλερ”.

Δείγμα της δουλειάς του στην μεγάλη οθόνη, είναι οι ταινίες: “Σούλα Έλα Ξανά”, “Νήsos”, “Λάρισα Εμπιστευτικό” και “Ο θησαυρός”.

Εκτός από την υποκριτική, ο Μιχάλης Μαρίνος έχει ασχοληθεί και με την παρουσίαση. Συγκεκριμένα, έχει παρουσιάσει τις εκπομπές: “Μουσική Σκηνή”, “Βρες τη Χρονιά!” και “Στα τραγούδια λέμε ναι”.

Στην συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στη Νάντια Κοντογεώργη είχε αναφέρει: “Νιώθω ωραία με τα πράγματα που κάνω. Νιώθω ευγνώμων με τα πράγματα που μου ήρθαν και στη δουλειά μου και στη προσωπική ζωή μου”.

Την φωτογραφία από την παιδική του ηλικία την είχε ανεβάσει ο ίδιος ο Μιχάλης Μαρίνος, στις 20 Μαρτίου του 2020 στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram. Στη λεζάντα της ανάρτησης έχει γράψει: “Πολλά… αλλά ποοοολλλααααα χρόνια πίσω… είμαι λίγο μουτρωμένος… ή μου φαίνεται; Το σεντούκι έχει πολλά… ευκαιρία να το ανοίξω”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ