Βασιλιάς Κάρολος: Η στιγμή που διαβάζει ευχετήριες κάρτες – Το μήνυμα που τον συγκίνησε – Βίντεο

Χιλιάδες κάρτες από όλο τον κόσμο με τρυφερά μηνύματα και ευχές για ταχεία ανάρρωση έλαβε ο Βασιλιάς Κάρολος μετά την διάγνωσή του με καρκίνο. Σε βίντεο που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του Μπάκιγχαμ στα social media ο 76χρονος βασιλιάς της Αγγλίας εμφανίστηκε συγκινημένος, ενώ φαίνεται να γελάει όταν διαβάζει μια κάρτα που απεικονίζει έναν σκύλο να φορά ένα κτηνιατρικό κολάρο και η οποία γράφει: «Τουλάχιστον δεν χρειάζεται να φοράς κώνο!».

Η συγκεκριμένη κάρτα λέγεται ότι «προκάλεσε μεγάλη βασιλική χαρά». Λεπτομέρειες για τον αποστολέα δεν έχουν αποκαλυφθεί, αλλά ο βασιλιάς Καρόλος είχε πάντα σκυλιά, οπότε το μήνυμα είναι σαφές. Είναι μία από τις περισσότερες από 7.000 επιστολές και κάρτες, που έχουν λάβει μέχρι στιγμής τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ μετά τη διάγνωσή του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο.

Ο 76χρονος μονάρχης έχει συγκινηθεί τόσο πολύ από τις ευχές που το Μπάκιγχαμ αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα εικόνες που τον δείχνουν να κοιτάζει την αλληλογραφία του.

Ο βασιλιάς χαμογελάει μόνος του καθώς διαβάζει τις κάρτες. Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει επίσης σάκους αλληλογραφίας που μεταφέρονται από το προσωπικό, το οποίο στη συνέχεια ανοίγει μερικές από τις επιστολές και τις κάρτες. Αρκετά από τα γράμματα προέρχονται από παιδιά που έστειλαν ζωγραφισμένες στο χέρι κάρτες με έντονα χρώματα και μηνύματα, τα οποία, σύμφωνα με τη Daily Mail, «άγγιξαν πολύ την Αυτού Μεγαλειότητα».

Ο βασιλιάς είπε σε μια συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Βρετανίας Ρίσι Σουνάκ την Πέμπτη ότι πολλές από τις κάρτες «με έκαναν να δακρύσω».

Μεταξύ των καρτών που εμφανίζονται στο βίντεο είναι και ένα τρυφερό μήνυμα από ένα παιδί, που δίνει στον Βασιλιά Κάρολο συμβουλές για το πώς να τα βγάλει πέρα κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

«Ποτέ μην τα παρατάς. Να είσαι γενναίος. Μην πιέζεις τα όριά σου. Να γίνεις καλά σύντομα», έγραφε. Ένα άλλο μήνυμα ανέφερε: «Βασιλιά Κάρολε, λυπάμαι που ακούω ότι δεν αισθάνεσαι καλά αυτή τη στιγμή. Σου εύχομαι ταχεία ανάρρωση».

Ο βασιλιάς έχει λάβει επίσης πολλά μηνύματα από ενήλικες, μερικοί από τους οποίους αποκάλυψαν τις δικές τους προσωπικές εμπειρίες και τον Γολγοθά που πέρασαν και εξέφρασαν την ολόψυχη υποστήριξή τους στον μονάρχη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ