Αναγνωρίζετε το μωράκι της φωτογραφίας; Είναι γνωστός Έλληνας τραγουδιστής

Το μωρό που απεικονίζεται στην φωτογραφία συστήθηκε στο κοινό μέσα από την συμμετοχή του στο μουσικό ριάλιτι «Fame Story». Στη συνέχεια, διέγραψε μία πολύ επιτυχημένη καριέρα στον χώρο της μουσικής και είναι πλέον από τους πιο δημοφιλείς Έλληνες τραγουδιστές.

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Καταφέρατε να τον αναγνωρίσετε;

Νίνο
Πηγή: Instagram/ninoxypolitas

Στην φωτογραφία βλέπουμε τον Νίνο Ξυπολιτά!

Νίνο

Ποιος είναι ο Νίνο Ξυπολιτάς

Ο Νίνο γεννήθηκε στην Στοκχόλμη στις 29 Ιουνίου του 1981. Το πραγματικό του όνομα είναι Στέφανος – Σακελλάριος Ξυπολιτάς και μεγάλωσε στην Ρόδο.

Η αγάπη τους προς την μουσική φαίνεται πως γεννήθηκε όταν ακόμα ο τραγουδιστής ήταν παιδί και μέχρι την ηλικία των 16 ετών ήξερε να παίζει αρμόνιο, ντραμς, ακορντεόν, μπάσο, φυσαρμόνικα, καθώς και κλασσική και ηλεκτρική κιθάρα.

Έγινε γνωστός το 2002 μέσα από την πρώτη σεζόν του μουσικού ριάλιτι «Fame Story» που είχε προβληθεί στον Ant1. Ο κόσμος τον αγάπησε και μετά την έξοδό του από το σόου ξεκίνησε αμέσως να εργάζεται στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας.

Σε παλαιότερη ανάρτησή του στο Instagram είχε γράψει σχετικά με το «Fame Story»: «Αυτό που έκανε ο Ant1 το 2002 ήταν κάτι που δεν είχε δει ποτέ ξανά ο κόσμος. Ο Ant1 άνοιξε τον δρόμο για όλα όσα τάλεντ σόου έχουν γίνει μέχρι και σήμερα. Άλλαξε τα πάντα στη μουσική βιομηχανία. Πλησιάζουν τα 20 χρόνια. Πριν με επιλέξουν ως διαγωνιζόμενο στο Fame Story, είχα απορριφθεί από τα μεγαλύτερα μαγαζιά της Αθήνας, από τα μεγαλύτερα ονόματα της δισκογραφίας, όπως επίσης και από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρείες της εποχής εκείνης. Πίστευα στον εαυτό μου, πίστευα ότι έχω πολλά να δώσω. Έκανα οντισιόν παντού. Όλοι έλεγαν το γνωστό «θα σε καλέσουμε εμείς». Δε με κάλεσε κανείς. Την επόμενη χρονιά τους κάλεσα εγώ. Στην πλατεία Συντάγματος. Σε ευχαριστώ Ant1 για τότε. Για όλα. ΝΞ».

Μιλώντας για το μουσικό ριάλιτι στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού είχε αναφέρει: «Σκεφτόμουν ότι ήμουν ο πρώτος… Εμείς δείξαμε τον δρόμο, κάναμε τα λάθη και δείξαμε ποια δεν πρέπει να γίνουν. Εγώ μπήκα πρώτος στην αρένα για σφαγή. Δεν ήξερε κανείς πως να χειριστεί κάτι τέτοιο».

«Έκανα όλα τα λάθη, αυτά που δεν πρέπει να κάνουμε. Έτσι ακολούθησε ο άλλος με όλο και λιγότερα κι έχουμε φτάσει σε ένα σημείο, που φοβούνται πάρα πολύ μην κάνουν λάθη. Αυτό σκεφτόμουν, που μου λες πως αισθάνεσαι», είχε συμπληρώσει.

Η καριέρα του στο τραγούδι είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη και έχει στο ενεργητικό του δεκάδες τραγούδια τα οποία ο κόσμος έχει λατρέψει χαρίζοντάς τους εκατομμύρια προβολές. Μεταξύ των τραγουδιών του είναι τα: «Σα Ναυαγοί», «Παράνοια», «ΟΚ», «14 Φλεβάρη», «Απόψε δεν πάμε σπίτι», «Theos», «Πάρε Με Αγκαλιά», «Φοβάμαι» και «Τόσο Περίπου Σ’ Αγαπώ».

Επίσης έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού. Μεταξύ άλλων έχει συνεργαστεί με τους: Πασχάλη Τερζή, Άννα Βίσση, Σταμάτης Γονίδης, Πέγκυ Ζήνα, Λευτέρης Πανταζής, Έλενα Παπαρίζου.

Ο τραγουδιστής αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια ένα πρόβλημα υγείας, καθώς έχει cluster headache.

«Δεν βλέπω καλά χωρίς τα γυαλιά και κάνω μορφασμούς. Έχω κάνει εγχείρηση για τη μυωπία αλλά ξαναγύρισε. Είναι υπερμετροπικός αστιγματισμός.

Έχω cluster headache έτσι λέγεται, το έχω από παιδάκι από μικρός, από όσο με θυμάμαι και έχω μάθει να ζω με αυτό. Δεν είναι κάτι που με ενοχλεί πια. Δεν είναι απλός πονοκέφαλος, είναι πόνος μέχρι τη μέση. Λένε ότι μετά τα 45 αποχωρεί. Έχω ψαχτεί αλλά δεν υπάρχει κάποια γιατρειά για αυτό. Δεν είναι κάτι το οποίο με ενοχλεί. Μικρότερος με επηρέαζε ψυχολογικά, πλέον όχι», είχε εξηγήσει σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Υπήρξε παντρεμένος με την Χρυσή Βαρδινογιάννη. Κατά την διάρκεια του γάμου τους το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά: τον Γιώργο, που γεννήθηκε το 2013 και την Κάρεν – Αγάπη, που ήρθε στην ζωή το 2014. Πήραν διαζύγιο το 2017.

«Εύχομαι να γίνουν ό,τι θέλουν στη ζωή τους, έχουν και τα δύο ταλέντο στη μουσική, στη ζωγραφική, στον αθλητισμό. Ό,τι θέλουν θα κάνουν, δεν θα πούμε εμείς τι θα κάνουν στη ζωή τους. Γράφω καθημερινό ημερολόγιο για τη ζωή μου εδώ και πολλά χρόνια, γράφω τις σκέψεις μου. Θέλω να το διαβάσουν τα παιδιά μου μετά τα 35 τους», είχε πει για τα παιδιά του σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Εδώ και κάποιους μήνες ο Νίνο βρίσκεται σε σχέση με την επίσης τραγουδίστρια Ζόζεφιν.

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε σημειώσει ότι: «Ήμουν πάντα ο εαυτός μου, αλλά το έχω πληρώσει αυτό. Κάποιοι ήθελαν να το πληρώσω, αλλά δεν το πλήρωσα τελικά. Είμαστε ακόμη εδώ ζωντανοί στη σκηνή, σαν ροκ συγκρότημα. Συνήθως πρέπει να υπάρχει ένας διαφορετικός άνθρωπος που παρουσιάζεται δημόσια, τον οποίον τον σκέφτεσαι πριν ξεκινήσεις την καριέρα σου. Μην αναλύσουμε αν το πλήρωσα τελικά, δεν θέλω. Αξίζει να είσαι ο εαυτός σου, γιατί κοιμάσαι καλά. Δεν πρέπει να θυμάσαι τι είπες, γιατί αν λες ψέματα πρέπει να θυμάσαι τι ψέματα λες. Τα ψέματα που λες για χρόνια τα πιστεύεις και ο ίδιος. Ο καθένας είναι ο εαυτός του, εγώ έτσι αισθάνομαι καλά».

Την φωτογραφία από την παιδική του ηλικία την είχε ανεβάσει ο ίδιος ο Νίνο στο προφίλ του στο Instagram στις 11 Απριλίου του 2019.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NINO XYPOLITAS (@ninoxypolitas)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ