Αναγνωρίζετε το κοριτσάκι της φωτογραφίας; – Είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια

Το κοριτσάκι που απεικονίζεται στην φωτογραφία είναι γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός, που διατηρεί και έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram με πάνω από 300.000 ακολούθους.

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Καταφέρατε να την αναγνωρίσετε;

Κόνι Μεταξά

Στην φωτογραφία βλέπουμε την Κόνι Μεταξά στην παιδική της ηλικία!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konnie Metaxa (@kmetaxa)

Ποια είναι η Κόνι Μεταξά

Η Κόνι Μεταξά γεννήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου του 1991 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε. Το πραγματικό της ονοματεπώνυμο είναι Κωνσταντίνα Παγκοζίδη και γονείς της είναι η ηθοποιός Ζώζα Μεταξά και ο τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής.

Τελειώνοντας το σχολείο μετακόμισε στο Μαϊάμι, στο οποίο και σπούδασε υποκριτική και μιούζικαλ στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι, ενώ το 2013 επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα.

Η υποκριτική και το τραγούδι

Έκανε το ντεμπούτο της στην μεγάλη οθόνη το 2011, συμμετέχοντας στην ταινία «Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα». Έχει παίξει επίσης στις ταινίες «Μαζί τα φάγαμε» και «The Bachelor 3».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konnie Metaxa (@kmetaxa)

Στην τηλεόραση την είδαμε για πρώτη φορά το 2013 στην κωμική σειρά του MEGA «Μοντέρνα Οικογένεια». Έχει λάβει μέρος και στις σειρές «Έγκλημα και Πάθος» και «Ο Γιατρός». Ακόμα, συμμετείχε στα show «Your Face Sounds Familiar» και «Just the 2 Of Us». Την σεζόν 2021-2022 παρουσίαζε το «Mega Star».

Στο θέατρο έχει παίξει στην παράσταση «Πετάει Πετάει», το 2017.

Το 2015 η Κόνι Μεταξά κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι με τίτλο «Feel The Music». Κατά την διάρκεια της καριέρας της έχει κυκλοφορήσει αρκετά τραγούδια, μεταξύ αυτών: «Πάω», «Μόνο Πάγο», «Aye Aye», «ΑΜΑΝ» και «Καρχαρίας».

Το Instagram και η δουλειά της influencer

Εκτός από ηθοποιός και τραγουδίστρια, η Κόνι Μεταξά είναι και μία επιτυχημένη influencer. Στο Instagram διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό με πάνω από 300.000 ακολούθους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konnie Metaxa (@kmetaxa)

Σε ανάρτησή της τον Αύγουστο του 2023 θέλησε να δείξει την ευγνωμοσύνη της για τα όσα έχει λόγω του συγκεκριμένου επαγγέλματος. Συγκεκριμένα είχε γράψει: «Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι Influencers που μπορούν και ζουν ζωή σαν τη δική μου αλλά ξέρω ότι δεν περνάει μέρα που να μην λέω δυνατά στον Μάριο ή στους φίλους μας πόσο τυχερή και ευλογημένη νιώθω που μπορώ να ζω μια τέτοια ζωή. Που μπορώ να ταξιδεύω και να βλέπω τόσο όμορφα μέρη, που έχω την τύχη να συνεργάζομαι με ξενοδοχεία και εστιατόρια και ταξιδιωτικές εταιρείες και αεροπορικές.

Επίσης θέλω να πω πως εγώ τουλάχιστον με την παρέα μου όποτε έχουμε μια τέτοια ευκαιρία τη ζούμε στο μέγιστο και όχι απλά για το Instagram, τα στόρι ή το φαίνεστε. Δεν ζούμε μέσα από μια οθόνη αλλά ζούμε στην πραγματικότητα.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας γιατί χωρίς εσάς να με εμπιστεύεστε και να με ακολουθείτε δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα από όλα αυτά και εύχομαι μια μέρα να μπορέσω να σας τα δώσω πίσω όλα! Νιώθω ευγνώμων κάθε μέρα για τη ζωή που μπορώ και κάνω και ήθελα να το ξέρετε».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konnie Metaxa (@kmetaxa)

Οι αισθητικές επεμβάσεις

Η ίδια έχει μιλήσει ανοιχτά και για τις αισθητικές επεμβάσεις τις οποίες έχει κάνει. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα είχε πει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Nitro: «Δεν λέω σε κανέναν να πάει να φτιαχτεί. Εγώ επέλεξα για μένα μερικά πράγματα και, φυσικά, παραμένει δικαίωμά μου. Τα β@@@ά μου κόντευαν να φτάσουν γόνατο, γιατί γεννήθηκα (εγώ και ελάχιστες άλλες γυναίκες στον πλανήτη) με σωληνωτούς μαστούς και δεν μου άρεσα, δεν αισθανόμουν όπως ήθελα να αισθάνομαι με το μαγιό μου. Ξέρεις, δεν με αφορούσε ποτέ πάρα πολύ το να είμαι μια όμορφη γυναίκα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konnie Metaxa (@kmetaxa)

Αυτό που ονειρευόμουν και που ακόμα ονειρεύομαι είναι να κάνω τον κόσμο να γελάει. Μου αρέσει πολύ να κάνω τον καραγκιόζη. Και αν είμαι ή θεωρούμαι όμορφη, δεν θεωρώ ότι είναι το βασικό μου προτέρημα. Γι’ αυτό και δεν φοβάμαι να τσαλακώνομαι. Προμοτάρω συχνά, άλλωστε, μια εκδοχή μου άβαφη, φυσική, ακόμα και άλουστη που λέει ο λόγος. Θεωρώ πιο σημαντικά όλα αυτά που έχεις να δώσεις, παρά εκείνα που έχεις να δείξεις. Άσε που όταν ήμουν μικρή είχα ένα φρύδι, πάρα πολλές τρίχες, έμοιαζα με μικρό τερατάκι. Αλλά αυτό δεν με εμπόδιζε να κάνω σχέδια για το μέλλον.»

Ο γάμος με τον Μάριο Καπότση

Από το 2019 η Κόνι Μεταξά είναι μαζί με τον υδατοσφαιριστή Μάριο Καπότση. Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε στις 9 Ιουλίου του 2022 στην Κρήτη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konnie Metaxa (@kmetaxa)

Η Κόνι Μεταξά είχε δείξει και δημόσια την αγάπη της για τον σύζυγό της, μέσα από μία ανάρτηση που είχε κάνει στο προφίλ της στο Instagram, με αφορμή την επέτειο του γάμου τους.

Σε αυτή είχε δημοσιεύσει μερικές φωτογραφίες τους και είχε γράψει στην λεζάντα: «Δεν πίστευα ποτέ πως αξίζω να έχω έναν τέτοιον άνθρωπο και μια τέτοια αγάπη. Δεν πίστευα στο για πάντα. Δεν πίστευα στην ασφάλεια. Για να σε περιγράψω πρέπει να πάρω ένα χαρτί και να ζωγραφίσω έναν πρίγκιπα της Disney, η να βάλω μια ρομαντική κωμωδία με happy ending. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι με βρήκες και με έκανες να πιστέψω ότι υπάρχει τρόπος δυο άνθρωποι να θέλουν να είναι για πάντα μαζί. Με στηρίζεις σε όλα, δύσκολα αλλά και καθημερινά. Μικρές χαζές ανασφάλειες μέχρι βαθιά προβλήματα. Με τον δικό σου τρόπο με κάνεις και νιώθω ασφαλής.

Σε θαυμάζω για το πως βοηθάς τους άλλους ακόμα κ αν δεν τους γνωρίζεις. Χωρίς να έχεις κάτι να κερδίσεις. Απλά επειδή έτσι είσαι. Δίνεις χώρο και χρόνο και όλη σου την ψυχή. Με βοηθάς να μεγαλώσω κ κάποιες φορές να παραμείνω παιδί. Με αγαπάς έτσι ακριβώς όπως είμαι και ας σε εκνευρίζω αγαπάς τους δικούς μου ανθρώπους λες και είναι δικοί σου. Και τους έχεις κάνεις δικούς σου. Και εγώ αντίστοιχα. Θα το ξανά πω. Ασφάλεια και αγάπη που δεν περίμενα ποτέ πως μου αξίζει. Μου την δίνεις. Ολοκληρωτικά! Πρώτη φορά το νιώθω. Και αισθάνομαι έτοιμη να καταπολεμήσουμε τα πάντα μαζί. ΜΑΖΙ! Απίστευτο! Μισώ τον εαυτό μου που τα γράφω αυτά εδώ αλλά παράλληλα ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Κ ΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ! Σ αγαπώ για πάντα 9/7».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konnie Metaxa (@kmetaxa)

Την φωτογραφία από την παιδική της ηλικία την είχε ανεβάσει η μητέρα της, Ζώζα Μεταξά, στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram στις 21 Δεκεμβρίου του 2018.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zoza Metaxa~Real (@zoza_metaxa)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ