Αν Χάθαγουεϊ: Τι γυμναστική και τι διατροφή ακολουθεί;

Αν Χάθαγουεϊ: Τι γυμναστική και τι διατροφή ακολουθεί;

Η Αν Χάθαγουεϊ έκλεισε τα 31 της χρόνια και πλέον είναι πιο συνηδειτοποιημένη σε ότι αφορά τη γυμναστική και τη διατροφή της.  Δείτε τι κάνει η ηθοποιός για να παραμένει υγιής, χαρούμενη και σε φόρμα…

Πριν ξεκινήσει να γυμνάζεται για την ταινία “The Dark Knight Rises”, η Αν Χάθαγουεϊ δεν είχε σχεδόν καμία σχέση με τη γυμναστική καθώς δεν της άρεσε. “Στην αρχή νιώθεις τόσο αδύναμος και μισείς τα πάντα καθώς όλα σου φαίνονται πολύ επίπονα και δείχνεις σαν χαζός”, είπε σε συνέντευξή της στο παρελθόν. Σήμερα η Αν είναι το άτομο που λατρεύει τη γυμναστική και της αρέσει να κάνει Bikram γιόγκα για να διατηρείται σε φόρμα.

Τι γυμναστική έκανε για το ρόλο της Catwoman; Γυμναζόταν πέντε μέρες την εβδομάδα και χόρευε μιάμιση ώρα καθημερινά. Σήκωνε βάρη και έκανε πολεμικές τέχνες και γιόγκα. Η έντονη γυμναστική την έκανε να καταλάβει ότι ακόμα και στο Hollywood δεν έχουν όλα να κάνουν με το νούμερο των ρούχων που φοράς. “Πάντα πίστευα ότι το να είσαι υπερβολικά αδύνατη ήταν ο στόχος αλλά κάνοντας αυτή τη δουλειά πρέπει να είμαι επίσης πολύ δυνατή”, είπε στο Harper’s Bazaar το 2011.

Πέρα από τη γυμναστική που κάνει πλέον καθημερινά, προσέχει και τη διατροφή της η Αν;

Πέρα από το διάστημα που χρειάστηκε να χάσει 12 κιλά μέσα σε ένα μήνα για να υποδυθεί την Fantine στην ταινία Les Miserable (που της χάρισε και ένα Oscar Β’ Γυναικείου ρόλου), η Αν ακολουθεί μία πιο σωστή διατροφή η οποία βασίζεται στα λαχανικά και τα όσπρια καθώς είναι χορτοφάγος. Όταν θέλει να κάνει καμία ατασθαλία τρώει χορτοφαγικά γλυκά.

Πηγή: faysbook.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ