Amy Winehouse: Συναυλία αφιερωμένη στα 40 χρόνια από τη γέννησή της

Χρονιά ορόσημο θα ήταν αυτή για την Amy Winehouse, η οποία, αν ήταν ακόμη στη ζωή, θα γινόταν 40 ετών.

Για να σηματοδοτήσει αυτήν την επέτειο, το συγκρότημά της αποφάσισε να επανασυνδεθεί και ανακοίνωσε νέα συναυλία.

Η αείμνηστη τραγουδίστρια πέθανε από δηλητηρίαση από αλκοόλ στις 23 Ιουλίου 2011, σε ηλικία 27 ετών, ενώ θα γινόταν 40 ετών την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amy Winehouse (@amywinehouse)

Η μπάντα της εμβληματικής ταγουδίστριας, Ade Omotayo, Dale Davis, Nathan Allen και Hawi Gondwe, συγκεντρώθηκαν, στο αγαπημένο μπαράκι της Amy, το The Hawley Arms στο Κάμντεν, την παραμονή των γενεθλίων της, καθώς και στην τοιχογραφία της Amy Winehouse πίσω από το The Hawley Arms και στο άγαλμα της τραγουδίστριας στην αγορά Camden Stables Market για να τιμήσουν την περίσταση.

Οι Amy Winehouse Band ανακοίνωσαν, επίσης, ότι θα επανασυνδεθούν για μια συναυλία στη μνήμη της Amy και με αφορμή τα 40ά γενέθλιά της την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου. Ο μπασίστας Dale Davis ηγείται πλέον του συγκροτήματος και ήταν ο μουσικός συνεργάτης της Amy για τα περισσότερα χρόνια. Η συναυλία θα γίνει στο KOKO στο Κάμντεν και τα εισιτήρια ξεκινούν από 33,87 λίρες.

Η Amy Winehouse αποτελεί σύμβολο του Κάμντεν, εκεί όπου γεννήθηκε και πέθανε. The Hawley Arms, η οποία ήταν η παμπ της επιλογής της και συνήθιζε να περνά πίσω από την μπάρα για να φτιάξει το ποτό της, ένα αλκοολούχο παρασκεύασμα από λικέρ μπανάνας, Southern Comfort, βότκα και Baileys.

Το χάλκινο γλυπτό της στο Camden Stables Market αποκαλύφθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2014, την ημέρα που η Amy θα γινόταν 31 ετών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amy Winehouse (@amywinehouse)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ