Αλίκη Κατσαβού για Κώστα Βουτσά: «Ήταν ο άνδρας της ζωής μου, είναι πάρα πολύ δύσκολο να με συγκινήσει άλλος»

Συνέντευξη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή παραχώρησε η Αλίκη Κατσαβού. Η γνωστή ηθοποιός και τελευταία σύζυγος του Κώστα Βουτσά, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε και στον γιο τους Φοίβο, αλλά και στον αείμνηστο ηθοποιό.

Μιλώντας για τον γιο που απέκτησε με τον Κώστα Βουτσά, η Αλίκη Κατσαβού είπε: «Την εποχή που έκανα εξωσωματική ήμουν πολύ ερωτευμένη. Είχα πιστέψει πραγματικά ότι αυτός ήταν ο δρόμος που θα με έφερνε κοντά στο όνειρό μου, να αποκτήσω ένα παιδί. Παρ’ ότι είχε πολύ άγχος όλη αυτή η διαδικασία και πολλές απογοητεύσεις, οι κόποι ευοδώθηκαν και έχω τον Φοίβο.

Η αλήθεια είναι ότι και ο Κώστας στάθηκε βράχος παρά την λάσπη που έφαγε την περίοδο εκείνη για τις επιλογές του. Το ότι διάλεξε μία γυναίκα τόσο νεότερή του, το ότι διάλεξε να γίνει πατέρας σε τόσο μεγάλη ηλικία… Δέχθηκε πολύ λάσπη, το ξέρουμε όλοι.

Το σκεφτόμουν πως θα έρθει η ώρα που θα μεγαλώσω μόνη μου τον Φοίβο. Καταλάβαινα ότι από ένα σημείο και μετά θα ήμουν μόνη μου σε αυτή την ιστορία. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ότι αυτό θα συνέβαινε τόσο νωρίς. Περίμενα ότι θα είχα άλλη μία δεκαετία μπροστά μου, που θα έφερνε το παιδί σε μία ηλικία καλύτερη για να αντιμετωπίσει την απώλεια ενός γονιού».

«Η απώλεια του Κώστα ήταν κάτι που με προσγείωσε απότομα. Ο συνδυασμός του θανάτου με την πανδημία με «σιδέρωσε». Δημιούργησε όχι απλά μια απότομη προσγείωση, αλλά έναν τρόμο μέσα μου, τον οποίο προσπάθησα να μην δείξω στο παιδί» ανέφερε για τον θάνατο του Κώστα Βουτσά.

Ακόμα, η Αλίκη Κατσαβού εξήγησε ότι: «Ο Κώστας ήταν ο άνδρας της ζωής μου και επειδή ακριβώς η σχέση αυτή δεν πρόλαβε να πέσει στην φθορά της ρουτίνας, θα μείνει έτσι εξιδανικευμένη υποθέτω, μέχρι το τέλος της δικής μου ζωής.

Πραγματικά συγκέντρωνε όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειαζόμουν σ’ έναν άνδρα. Με έκανε να νιώθω γυναίκα, άνθρωπος καλύτερος, καλλιτέχνης καλύτερος. Είναι πάρα πολύ δύσκολο μετά τον Κώστα να με συγκινήσει άλλος άνδρας. Σχεδόν αδύνατον!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ