Αλίκη Κατσαβού: Η αποκάλυψη για την «Παριζιάνα» και τον Κώστα Βουτσά

Τις δικές της διευκρινίσεις σχετικά με το «πέρασμα» που έκανε ο Κώστας Βουτσάς στην ταινία «Η Παριζιάνα» έδωσε η Αλίκη Κατσαβού στον «αέρα» της εκπομπής «Στούντιο 4», όπου μίλησε την Τρίτη, 29 Νοεμβρίου.

Μάρω Κοντού – Κώστας Βουτσάς: Σπάνια φωτογραφία των ηθοποιών από το 1969 στο θέατρο – Η αδημοσίευτη φωτογραφία

«Λέγαμε εδώ διάφορες θεωρίες για το πώς βρέθηκε ο Κώστας Βουτσάς σε μια τέτοια δημοφιλή ταινία να πρωταγωνιστεί για λίγα δευτερόλεπτα» είπε αρχικά στην Αλίκη Κατσαβού ο παρουσιαστής Θανάσης Αναγνωστόπουλος, με τον ίδιο να συμπληρώνει: «Η μια θεωρία λέει ότι ήταν τυχαίο, ή άλλη θεωρία λέει ότι έγινε εσκεμμένα, ενώ η τρίτη θεωρία λέει ότι βρέθηκε εκεί γιατί ζήλευε την Έρρικα».

Τότε, η Αλίκη Κατσαβού ανέφερε on air: «Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ο Κώστας βρέθηκε εκεί γιατί πράγματι η σχέση του με την Έρρικα ήταν τότε στα μέλια. Αλλά ο Κώστας έκανε πολλή παρέα και με την Ρένα, τον Σειληνό, την Μαρία Ιωαννίδου και γενικώς ήταν μια παρέα όλοι αυτοί.

Κώστας Βουτσάς: Η άγνωστη ιστορία που αποκάλυψε η κόρη του

Οπότε ο Κώστας βρέθηκε στο γύρισμα για να συνεχίσουν μετά από το γύρισμα την παρέα τους. Εγώ ξέρω ότι η Ρένα του έκανε πλάκα. Εκείνος βεβαίως, επειδή είναι του διαμετρήματος που είναι, την άρπαξε στον αέρα κι έγινε η σκηνή που είδατε… Ο Κώστας ήταν έτσι. Στο δευτερόλεπτο να σου γυρνούσε μια φράση στο αστείο, να άρπαζε μια λεπτομέρεια από κάτι που γινόταν και να σου έκανε πλάκα. Ήταν πολύ γρήγορη η σκέψη του».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ