Κώστας Βουτσάς: Η άγνωστη ιστορία που αποκάλυψε η κόρη του

Έχουν περάσει σχεδόν δυο χρόνια από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Βουτσάς, κι όμως, ακόμα, η κόρη του, Σάντρα, δεν μπορεί να παρακολουθήσει ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί.

Αυτό δηλώνει στην εφημερίδα Espresso η Σάντρα Βουτσά και εξομολογείται πόσο της στοίχισε η απώλεια των γονιών της, Κώστα Βουτσά και Έρρικας Μπρόγιερ μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Παράλληλα, φέρνει στο φως μια άγνωστη ιστορία στην οποία τον… πρώτο ρόλο έχει ο Κώστας Βουτσάς, καθώς είχε “κλέψει” το μηχανάκι της.

“Θεωρώ ότι ο εγκέφαλός μας είναι έτσι φτιαγμένος που μας προστατεύει από τη συνειδητοποίηση της πραγματικότητας. Ακόμη σήμερα που μιλάμε δεν έχω συνειδητοποιήσει πραγματικά πως έχουν πεθάνει οι γονείς μου. Έρχονται σκέψεις και φεύγουν. Αυτό όμως γίνεται μόνο του.

Καταρχάς το πρώτο διάστημα είσαι σαν σε όνειρο. Εγώ, για να καταλάβεις, ακόμα δεν μπορώ να δω ταινία με τον πατέρα μου. Εντάξει, είναι πολύ δύσκολο… Περνάνε στιγμές που λέω: Δηλαδή τώρα δεν θα τους ξαναδώ ποτέ; Είναι δυνατόν;

Ξέρεις, ο θάνατος είναι ένα πράγμα τόσο απόλυτο που δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις. Στη ζωή όλα συνηθίζονται εκτός από αυτό” δήλωσε η Σάντρα Βουτσά.

Σάντρα Βουτσά Μπρόγιερ

Κώστας Βουτσάς: Όταν έκλεψε το μηχανάκι της κόρης του

Ο Κώστας Βουτσάς “‘ήταν ο κλασικός καλός Έλληνας μπαμπάς, όπως τον έχουμε στο μυαλό μας. Ήταν πάντοτε κοντά μου. Παρόλο που χώρισαν με τη μητέρα μου όταν ήμουν πολύ μικρή, ερχόταν κάθε μέρα σπίτι να φάμε μαζί, να με διαβάσει.

Πηγαίναμε οι δυο μας βόλτες, σε παραστάσεις, εκδηλώσεις, ενώ είχαμε γυρίσει και όλα τα εστιατόρια της Αττικής – μη σου πω και της Ελλάδας.

Του άρεσε το καλό φαγητό του πατέρα μου. Μάλιστα, μου εξηγούσε καθετί που τρώγαμε και μου έδινε να δοκιμάσω τα πάντα για να αποφασίζω έτσι αν κάτι μου άρεσε ή όχι. Επίσης, ήταν πολύ αυστηρός, ειδικά μέχρι τα 16 μου.

Η μητέρα μου ήταν πιο άνετη. Ήθελε βέβαια να ξέρει πού βρίσκομαι και με ποιους ανά πάσα στιγμή” δήλωσε στην εφημερίδα Espresso, αναφερόμενο στο πώς ήταν ο Κώστας Βουτσάς ως πατέρας.

Όταν ρωτήθηκε αν θυμάται κάποια σκανδαλιά που τον είχε εξοργίσει, η Σάντρα Βουτσά, απάντησε:

“Να τον εξοργίσει όχι, αλλά θυμάμαι κάτι χαριτωμένο που μου είχε κάνει, επειδή είχε ανησυχήσει. Ήμουν κοντά στα 16 και είχα «λυσσάξει» να μου πάρει μηχανάκι. Μου το αγόρασε, λοιπόν, με την προϋπόθεση να κυκλοφορώ μόνο στο Παλαιό Ψυχικό, άντε και στο Καβούρι, όπου πηγαίναμε τα καλοκαίρια”.

“Είχαμε εκεί ένα εξοχικό και σε απόσταση περίπου 10 λεπτών βρισκόταν το εξοχικό όπου έμεναν τότε ο πατέρας μου με τη δεύτερη γυναίκα του.

Ένα βράδυ είχα καθίσει παραπάνω μαζί τους και θέλησε να με συνοδεύσει σπίτι. Εγώ πήγαινα μπροστά με το μηχανάκι κι εκείνος πίσω με το αυτοκίνητο. Έκανα όμως διάφορες αηδίες στον δρόμο, ψιλοέτρεχα, έπαιρνα τις στροφές ανοιχτά” τόνισε.

“Δεν μου το σχολίασε εκείνη τη στιγμή. Δύο μέρες μετά, όμως, βγαίνω από το σπίτι και το μηχανάκι είχε κάνει φτερά! Τον παίρνω τηλέφωνο. «Δεν ξέρω τίποτα» μου λέει. «Με κλέψανε!» φωνάζω εγώ με κλάματα.

Φαντάσου, πήγαμε μαζί στο αστυνομικό τμήμα, δηλώσαμε την κλοπή και εννιά χρόνια μετά, στα 25 μου, μου αποκάλυψε πως το είχε πάρει εκείνος. «Σιγά μη σε άφηνα να οδηγείς σαν καμικάζι» μου είχε πει. Είχε ενημερώσει, μάλιστα, με τρόπο και τους αστυνομικούς τότε, χωρίς να το καταλάβω” συμπλήρωσε η Σάντρα Βουτσά.

Κώστας Βουτσάς Σάντρα Βουτσά

“Ο Κώστας Βουτσάς δεν μπέρδευε ποτέ τη δουλειά με τα προσωπικά του”

Είπε ακόμη ότι ο Κώστας Βουτσάς έδινε χώρο στους νέους και τους προστάτευε, ειδικά τα κορίτσια.

“Εντάξει, υπήρχαν και στο παρελθόν άντρες στο ελληνικό θέατρο που παρενοχλούσαν κοπέλες και τους ριχνόντουσαν. Τότε μάλιστα δεν το μάθαινε και κανείς…

Ο πατέρας μου μού έλεγε πάντα: «Σάντρα μου, πρώτα απ’ όλα δεν μου επιτρέπει η αντρική μου περηφάνια να ριχτώ σε ένα κορίτσι εκβιαστικά. Εγώ είμαι άντρας και οι άντρες δεν κάνουν τέτοια πράγματα. Δηλαδή να εκβιάσω ένα κορίτσι λέγοντάς του “θα μου κάτσεις, αλλιώς δεν σε παίρνω στη δουλειά;” Δεν επιτρέπεται!»

Παρόλο που είναι γνωστό ότι του άρεσαν πολύ οι γυναίκες, απέφευγε ακόμη και τα φλερτ στη δουλειά. Δεν την μπέρδευε με τα προσωπικά του ποτέ” ανέφερε η Σάντρα Βουτσά.

 

 

 

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.