Άλεκ Μπάλντουιν: Στην δημοσιότητα νέα βίντεο που τον δείχνουν να πυροβολεί στα γυρίσματα του «Rust»

Λίγες ημέρες πριν συμβεί το τραγικό περιστατικό στα γυρίσματα της ταινίας «Rust» με την 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας, Χαλίντα Χάτσινς  να τραυματίζεται θανάσιμα έπειτα από πυροβολισμό του Άλεκ Μπάλντουιν, ο ηθοποιός απεικονίζεται σε βίντεο που εξασφάλισε το NBC News να χειρίζεται όπλο και να βρίσκεται σε συνεννόηση με τα μέλη του συνεργείου. Σημειώνεται ότι τον περασμένο Απρίλιο  αποσύρθηκαν οι κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά του ηθοποιού.

Άλεκ Μπάλντουιν: Ο ανεξέλεγκτος θυμός, ο σεξισμός, η Κιμ και το μοιραίο εξάσφαιρο

Τα πέντε βίντεο δείχνουν τον Μπάλντουιν να προετοιμάζεται για τις σκηνές και να πυροβολεί. Σε δύο από αυτά, προσπαθεί να αναδιατάξει τα μέλη του συνεργείου αφού έχει εκφράσει ανησυχίες για την ασφάλειά τους.

Οι ειδικοί εισαγγελείς στο Νέο Μεξικό επρόκειτο να συγκαλέσουν την Πέμπτη προδικαστικό συμβούλιο ενόρκων για να εξετάσει το ενδεχόμενο να απαγγελθούν εκ νέου κατηγορίες στον Μπάλντουιν για ανθρωποκτονία εξ αμελείας. Αλλά ο δικαστής το ανέβαλε κατά τη διάρκεια μιας ακρόασης με τηλεδιάσκεψη την Τετάρτη, δήλωσε πηγή που γνωρίζει την υπόθεση.

Άλεκ Μπάλντουιν: Μηνύει την οπλουργό και τέσσερα μέλη της παραγωγής για τον θάνατο της Χάτσινς

Τα βίντεο είναι μεταξύ δεκάδων που ζήτησαν οι ειδικοί εισαγγελείς από την Rust Movie Productions LLC την άνοιξη και δεν τα έλαβαν μέχρι τον Οκτώβριο, σύμφωνα με πηγή που γνωρίζει το θέμα. Οι εισαγγελείς ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να απαγγείλουν εκ νέου κατηγορίες στον Μπάλντουιν για ανθρωποκτονία εξ αμελείας στις 17 Οκτωβρίου.

Τα βίντεο

Στο πρώτο βίντεο που εξασφάλισε το NBC News, ο διάσημος ηθοποιός φαίνεται ξαπλωμένος στο έδαφος να κρατάει ένα όπλο ενώ ετοιμάζεται να γυρίσει μια σκηνή και να λέει σε κάποιον να μετακινηθεί στην «άλλη πλευρά της κάμερας» επειδή «δεν θέλω να πυροβολήσω προς το μέρος σου».

Μπελάδες για τον Άλεκ Μπάλντουιν – Πιθανή δίωξη για τον θανατηφόρο τραυματισμό της Χαλίνα Χάτσινς

Άλλο βίντεο τον δείχνει να πυροβολεί επανειλημμένα με ένα όπλο προτού του τελειώσουν οι εικονικές σφαίρες. «Ένα ακόμα, ένα ακόμα, ένα ακόμα», λέει. «Αμέσως, αμέσως, ας ξαναγεμίσουμε», λέει στη συνέχεια, προφανώς σε μια προσπάθεια να κρατήσει τη σκηνή σε κίνηση. Το κλιπ ολοκληρώνεται με τον ίδιο να λέει: «Έπρεπε να είχαμε δύο όπλα και τα δύο να ξαναγεμίζουν».

Στο τέταρτο και στο πέμπτο βίντεο, ο Μπάλντουιν σταματά τα γυρίσματα για να ελέγξει την ασφάλεια του συνεργείου. Στο ένα, εκφράζει την ανησυχία του για την απότομη κλίση ενός μονοπατιού και λέει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσουν ένα ασφαλέστερο τμήμα, ενώ στο άλλο ένας εικονολήπτης πέφτει και ο ηθοποιός ρωτά επανειλημμένα «Είσαι καλά;»  πριν συνεχιστεί η κινηματογράφηση.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ