Διάσημα μοντέλα που δεν δίστασαν να δείξουν την… κοιλίτσα τους στην πασαρέλα

Τα supermodels – όπως θα έπρεπε και κάθε γυναίκα άλλωστε – αγαπούν το σώμα τους σε κάθε του αλλαγή και δεν φοβούνται να βγουν στην πασαρέλα με baby bump.

Η Heidi Klum ως ευτυχισμένη μαμά τεσσάρων παιδιών, μοιράστηκε πρόσφατα μια ευχάριστη λεπτομέρεια με αφορμή τα γενέθλια της μεγαλύτερης κόρης της. Το supermodel, δημοσίευσε ένα βιντεάκι στο instagram από την επίδειξη μόδας της Victoria’s Secret, που συμμετείχε το 2003 και έγραψε: «Δεν είμαι μόνη που περπατώ εδώ. Σε αγαπούσα πριν γεννηθείς και θα σε αγαπώ αφού κλείσω τα μάτια μου, για πάντα». Αποκαλύπτοντας ότι ήταν έγκυος τεσσάρων μηνών στην κόρη της Leni.

Η Heidi είχε χωρίσει λίγο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της από τον επιχειρηματία, Flavio Briatore και γνώρισε τον βρετανό μουσικό Seal, δηλώνοντας μάλιστα αργότερα ότι εκείνον θεωρεί πατέρα. Με αφορμή αυτή την… αποκάλυψη και ενόψει της Ημέρας της Μητέρας που είναι αύριο, 9 Μαΐου, θυμηθήκαμε μερικά ακόμη διάσημα μοντέλα που περπάτησαν στο runway με τα μωράκια τους στην κοιλιά.

H Gigi Hadid με το κατάλληλο outfit περπατά στο runway κατά τη διάρκεια του Off-White show στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού για το φθινόπωρο/χειμώνας 2020. Είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον πρώην τραγουδιστή των One Direction, Zayn Malik.

Photo by Taylor Hill/Getty Images

H Lily Aldridge με φουσκωμένη… 5 μηνών κοιλίτσα στο δεύτερο παιδί της και εκθαμβωτική στα κόκκινα στο show του Brandon Maxwell κατά την διάρκεια της εβδομάδας μόδας στη Νέα Υόρκη το 2018.

Photo by Desiree Navarro/WireImage

Η Irina Shayk ήταν έγκυος στη κόρη της από τον Bradley Cooper στο show της Victoria’s Secret το 2016 σε μια στιγμή που δεν είχε αποκαλύψει ακόμη το νέο.

Photo by Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images

H Alessanda Ambrosio και αυτή σε show της Victoria’s Secret το 2011 με τα κοσμήματα να καλύπτουν διακριτικά την κοιλιά της.

Photo by Kevin Kane/FilmMagic

Πηγή: instyle.gr, πηγή φωτό εξωφύλλου: Photo by Edward Berthelot/GC Images

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ