Χάιντι Κλουμ: Το βίντεο από την επίδειξη μόδας της Victoria’s Secret του 2003 και η αποκάλυψη – ΒΙΝΤΕΟ

Η Χάιντι Κλουμ έκανε μια ευχάριστη αποκάλυψη με αφορμή τα γενέθλια της μεγαλύτερης κόρης της, Λένι. Η κόρη της κάνει και αυτή τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μόδας. Το supermodel, που διατηρεί άψογη σιλουέτα, είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών. Δημοσίευσε ένα βιντεάκι από την επίδειξη μόδας της Victoria’s Secret, στην οποία συμμετείχε το 2003. Αυτή ήταν και η πρώτη πασαρέλα της κόρης της. «Δεν είμαι μόνη που περπατώ εδώ» έγραψε στη λεζάντα, αποκαλύπτοντας ότι ήταν ήδη τεσσάρων μηνών έγκυος. Φυσικά κανείς δεν το ήξερε και πώς θα ήταν δυνατόν αφού η κοιλιά της ήταν “πλάκα”. Και συνέχισε: «Σε αγαπούσα πριν γεννηθείς και θα σε αγαπώ και αφού κλείσω τα μάτια μου, για πάντα».

H Χάιντι Κλουμ χώρισε λίγο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της από τον επιχειρηματία, Φλάβιο Μπριατόρε. Γνώρισε τον Βρετανό μουσικό Σιλ. Γέννησε την κόρη της, Λένι, στις 4 Μαΐου 2004 στη Νέα Υόρκη, παρουσία του Σιλ, δηλώνοντας μάλιστα αργότερα ότι εκείνον θεωρεί πατέρα. Η υπερήφανη μητέρα δημοσίευσε και μια φωτογραφία πορτρέτο της κούκλας κόρης της.

Παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2005 και ο Σιλ υιοθέτησε τη Leni. Έχουν μαζί τρία παιδιά πριν από το χωρισμό τους το 2012. Μετά από ένα χρόνο γνωριμίας, το μοντέλο παντρεύτηκε τον Τομ Κάουλιτζ (κιθαρίστας του Tokio Hotel) στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα το ζευγάρι ήταν από τους πρώτους διάσημους που γνωστοποίησαν πως είχαν τα συμπτώματα του κορονοϊού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ