Πρίγκιπας Χάρι: Δεν εγκατέλειψα την οικογένειά μου – Πώς τον αποκαλεί η Μέγκαν

“Έκανα ό,τι θα έκανε κάθε σύζυγος και πατέρας” υποστήριξε ο πρίγκιπας Χάρι σχετικά με την εγκατάστασή του στο Λος Άντζελες με την οικογένειά του, σε συνέντευξή του στον Τζέιμς Κόρντεν, υπογραμμίζοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι “δεν εγκαταλείψαμε με τη Μέγκαν τη βασιλική οικογένεια” ενώ εξέφρασε τη στήριξή του στη σειρά του Netflix “The Crown” που παρουσιάζει με μελανά χρώματα την οικογένειά του.

Ο Χάρι στη τηλεοπτική του εμφάνιση στο Late Late Show του Κόρντεν ραπάρει, κάνει βιντεοκλήση στη σύζυγό του, η οποία αποκαλύπτει το παρατσούκλι με το οποίο τον προσφωνεί, μιλά για τη σχέση του μαζί της αλλά και αποκαλύπτει για ποιον λόγο αποφάσισε να φύγει από το Λονδίνο.

Όπως επεσήμανε ο Δούκας του Σάσεξ η μετεγκατάσταση στην Καλιφόρνια ήταν πιο πολύ απόφαση να απομακρυνθεί από το προσκήνιο παρά να παραιτηθεί από τα πριγκιπικά του καθήκοντα. Σε κάποιο σημείο της συνέντευξης, ραπάρει στους ήχους του “The Fresh Prince Of Bel-Air” έξω από έπαυλη όπου έκαναν το γύρισμα προτού ο Κόρντεν κάνει βιντεοκλήση στη Μέγκαν, η οποία τον αποκαλεί “Haz” και του λέει να μην αγοράσει την έπαυλη γιατί τελείωσε με τις μετακομίσεις. Ο Χάρι μπαίνει στο σπίτι για να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα και μετά μαζί με τον παρουσιαστή μπαίνουν σε ένα λασπωμένο πεδίο στρατιωτικής εκπαίδευσης.

Ως τοποθεσία της συζήτησής τους επελέγη ένα ανοιχτό λεωφορείο, και ο Χάρι αποκάλυψε ότι επικοινωνεί με τους παππούδες του, πρίγκιπα Φίλιππο και τη βασίλισσα Ελισάβετ μέσω Zoom. Μάλιστα, είπε ότι έστειλαν στον Άρτσι για τα Χριστούγεννα μία μηχανή για να φτιάχνει βάφλες την οποία χρησιμοποιούν πολύ συχνά, ενώ περιέγραψε τον γιο του ως “υστερικό” υποστηρίζοντας ότι η πρώτη λέξη που είπε ήταν “κροκόδειλος” .

Ο έρωτάς του με τη Μέγκαν

Ο Χάρι εκμυστηρεύτηκε ότι ήξερε πως η Μέγκαν ήταν η μία μετά τα πρώτα δύο ραντεβού τους περιγράφοντας τη σχέση τους από το 0 στο 60 μέσα σε δύο μήνες. Σχετικά με την απόφασή τους να παραιτηθούν από ανώτατα μέλη της βασιλικής οικογένειας και να μετακομίσουν στο Λος Άντζελες είπε ότι η πίεση του να ζει στο Λονδίνο κατέστρεφε την ψυχική του υγεία.: “Ποτέ δεν αφορούσε το να αποχωρήσω. Ήταν πιο πολύ να απομακρυνθώ παρά να παραιτηθώ. Ήταν πραγματικά ένα πολύ δύσκολο περιβάλλον, το οποίο πιστεύω πολλοί άνθρωποι έβλεπαν. Οπότε έκανα ό,τι θα έκανε κάθε πατέρας ή σύζυγος και σκέφτηκα: “Πρέπει να πάρω την οικογένειά μου από εδώ”. Αλλά ποτέ δεν εγκαταλείψαμε και όσον με αφορά, όποιες αποφάσεις λάβω εγώ, ποτέ δεν θα φύγω”.

Ενώ η συνέντευξη έγινε πριν από την απόφαση της βασίλισσας να τους αφαιρέσει τους βασιλικούς και τιμητικούς τίτλους όσο και την ηγεσία από τα φιλανθρωπικά ιδρύματα, ο Χάρι φαίνεται πως γνώριζε τι τον περίμενε: “Η ζωή μου είναι η υπηρεσία του κοινού, οπότε όπου κι αν είμαι στον κόσμο θα είναι πάντα το ίδιο πράγμα”.

Ο Χάρι μίλησε επίσης για τις βραδιές στο σπίτι όπου φτιάχνουν τσάι στον Άρτσι, τον κάνουν μπάνιο, του διαβάζουν ένα βιβλίο και τον βάζουν για ύπνο. “Η Μέγκ μπορεί να παραγγείλει κάτι ή να πάει να πάρει κάτι. Μετά πάμε για ύπνο, ανοίγουμε την τηλεόραση και βλέπουμε Jeopardy ή Netflix”.

Η άποψή του για το “Crown”

Παραδέχτηκε ακόμη ότι έχει δει το “Crown” στο Netflix και εξέφρασε τη στήριξή του παρά το γεγονός ότι η βασίλισσα γιαγιά του, οι γονείς του και άλλα ανώτατα μέλη της βασιλικής οικογένειας παρουσιάζονται με μελανά χρώματα: “Είναι αρκετά βασισμένο στην αλήθεια. Φυσικά δεν είναι αυστηρά ακριβές αλλά σου δίνει κάπως μια ιδέα του τρόπου ζωής και της πίεσης του να βάζει το καθήκον και την προσφορά πάνω απ’ όλα και τι μπορεί να προέλθει από αυτό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ