Κατερίνα Λέχου για Γιώργο Κιμούλη: Με έβριζε – Έπινα, έπαιρνα lexotanil και έβγαλα δερματικά – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με λεκτική και σωματική βία στο χώρο του θεάματος.

Η ηθοποιός Κατερίνα Λέχου μιλώντας στην Φαίη Σκορδά και την εκπομπή Το Πρωινό αποκάλυψε τη δύσκολη συνεργασία που είχε με τον Γιώργο Κιμούλη, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι έπινε και έπαιρνε φάρμακα για να μπορέσει να ανταπεξέλθει.

“Έρχεται κάποια στιγμή που κάποιοι άνθρωποι πρέπει να βρεθούν προ των ευθυνών τους. Όλες αυτές οι αποκαλύψεις που γίνονται επισύρουν πολλές συνέπειες γιατί πολλοί άνθρωποι έχουν οικογένειες, έχουν παιδιά, εννοώ και από τους θύτες και από τα θύματα και δεν είναι εύκολο… Προσωπικά μέσα μου αυτό που θα σου πω, επειδή είμαι 53 χρόνων πια, και το έχω διαχειριστεί και το έχω συγχωρέσει όμως δεν μπορώ να το αποσιωπήσω και όλη αυτή την εβδομάδα με ‘έτρωγε’ μέσα μου και είχα τρομερή ανησυχία να το πω γιατί δεν θα ένιωθα καλά με τον εαυτό μου, ότι δεν έχω κάνει το καθήκον μου”, είπε η Κατερίνα Λέχου και συνέχισε:

“Είμαι ταραγμένη, συγγνώμη. Το αίσθημα του φόβου ξύπνησε μέσα μου σαν τα αγριόχορτα, που τα βγάζεις και ξαναβγαίνουν. Ήταν πολύ έντονο αυτό που έγινε. Αφορά μια επαγγελματική μου συνεργασία που τη διαχωρίζω τελείως από τη την προσωπική μου εμπλοκή. Αφορά στο έτος 2003-2004 που βίωσα για όλη τη σεζόν… Αφορά στη συνεργασία μου με τον Γιώργο Κιμούλη. Βίωσα επί σκηνής αντιεπαγγελματική συμπεριφοράς που σε φέρνει σε σημείο να μην ξέρει αν μπορείς τα λόγια σου, που φοβάσαι ότι θα εκτεθείς μπροστά στον κόσμο γιατί μία κλαίει και δεν μπορεί να μιλήσει γιατί κάποιος της μιλάει σιγά και την βρίζει. Μιλάω μόνο για επί σκηνής και το διαχωρίζω γιατί εγώ με τον Γιώργο είχα και προσωπική σχέση και το διαχωρίζω τελείως. Η προσωπική μου σχέση είναι δική μου ευθύνη και αν πέρασα άσχημα ή ωραία δεν αφορά τον κόσμο. Η επαγγελματική σχέση όμως, έχω και μία ευθύνη απέναντι στο κοινό. Δεν ήξερα κάθε μέρα αν αυτό μπορώ να το αντιμετωπίσω. Με έβριζε κατά τη διάρκεια της παράστασης”, ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός και πρόσθεσε:

“Δεν ξέρεις αν μπορείς να επιβιώσεις, σε ενδιαφέρει μόνο η επιβίωση σου εκείνη τη στιγμή και είναι ένας τρομερός ιστός αράχνης που δεν τον καταλαβαίνεις, απλώνεται… Φοβόμουν δεν ξέρω… ένιωθα ενοχές ότι μπορεί να φταίω κι εγώ… Βρήκα τον δρόμο μου μετά. Μου κόστισε και προσωπικά αλλά αυτό το κομμάτι δεν θέλω να το θίξω γιατί δεν αφορά τον κόσμο. Είναι άλλο η αυστηρότητα και η πειθαρχεία , ο επαγγελματισμός και άλλο ένα καθεστώς διαρκείας και πλανάται στον αέρα. Πρέπει να προσέχεις κάθε σου φράση, κάθε σου κίνηση. Εννοείται ότι έπινα, ενώ δεν έπινα ποτέ σε χώρο εργασίας, εννοείται ότι έπαιρνα lexotanil… Έβγαλα δερματικά, τα οποία μετά υποχώρησαν, ήμουν 34 ετών… Μου έγινε ξανά η πρόταση αλλά είπε ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ… Είχα ακούσει και για άλλους συναδέλφους και για άλλες περιπτώσεις που βγήκαν ή θα βγουν. Τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τις σκοτεινές πλευρές. Το οφείλουμε για να καθαρίσει η κατάσταση, έχω ευθύνη γιατί δεν προστάτευσα τον εαυτό μου. Τώρα έχω συγχωρέσει τον εαυτό μου”.

Δείτε τα βίντεο:

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: gossip-tv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ