Masterchef – Μαριάννα Πουλμέντη: Η Κατερίνα λέει ανακρίβειες και γίνεται προσβλητική

Συνέντευξη στο τηλεοπτικό περιοδικό «TV Έθνος» παραχώρησε η πρώην παίκτρια του Masterchef, Μαριάννα Πουλμέντη. Η νεαρή σεφ μίλησε για τα όσα έζησε μέσα στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής αλλά και για την πρώην συμπαίκτριά της Κατερίνα Λένη.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στο παιχνίδι;

-Υπήρχαν αρκετές στιγμές που πραγματικά ήθελα να αποχωρήσω, ήθελα να κάνω οικειοθελή αποχώρηση γιατί πιεζόμουν πάρα πολύ ψυχολογικά. Ήταν πρωτόγνωρο για μένα να μιλάω με την οικογένειά μου 10 λεπτά την εβδομάδα και γι’ αυτό είχα πεσμένη ψυχολογία στην αρχή. Μετά το πάλεψα. Αλλά μία πολύ δύσκολη στιγμή ήταν όταν δεν κατάφερα να βγάλω πιάτο και το πέταξα.

Περιγράψτε μας την καθημερινότητά σας στο σπίτι…

-Οι μέρες στο σπίτι κυλούσαν καμιά φορά ωραία, καμιά φορά όχι, ενώ υπήρξαν πολλές φορές που είχαμε εντάσεις. Για να περάσει η ώρα μαγειρεύαμε συνέχεια και παίζαμε επιτραπέζια. Όσο για τα γυρίσματα, αυτά ήταν πολύωρα. Ξεκινούσαμε από νωρίς το πρωί και τελειώναμε αργά το απόγευμα. Σάββατο ή Κυριακή είχαμε ρεπό. Αυτές τις μέρες ξυπνούσαμε πιο αργά και κάναμε ένα πρωινό όλοι μαζί.

Μια συμπαίκτριά σας, η Κατερίνα Λένη, είχε πει ότι το σπίτι ζέχνει. Γιατί το είπε;

-Γενικότερα, η Κατερίνα ήταν αρκετά υπερβολική, τώρα που την είδα τρόμαξα. Από την πρώτη στιγμή δεν κοιμήθηκε στο δωμάτιο, δεν μίλαγε σε κανέναν, γενικά είναι ιδιαίτερος χαρακτήρας, δεν την κατηγορώ, παρ’ όλα αυτά θεωρώ ότι δεν μπορεί να μιλάει για τον καθένα όπως θέλει. Αυτά που λέει είναι ανακρίβειες.

Υπήρχαν αντιπαλότητες στο σπίτι;

-Κάποιες αντιπαλότητες υπήρχαν. Η Κατερίνα ήταν αρκετά επιθετική προς τον Γιώργο. Θεωρώ ότι δεν μπορεί να λέει η Κατερίνα ότι θα φύγει ο Γιώργος πριν από εκείνη. Ο Γιώργος είναι ένας από τους καλύτερους μάγειρες του παιχνιδιού. Θεωρώ ότι γίνεται πολύ προσβλητική. Και εγώ έχω γίνει, αλλά το έχω μετανιώσει πραγματικά. Όταν θα έχω την ευκαιρία θα πω και μια συγγνώμη.Κλίκες υπήρχαν στο σπίτι;

-Δεν μπορώ να τις ονομάσω κλίκες αλλά είχαμε χωριστεί σε παρέες. Η μία παρέα ήταν ο Σταύρος, ο Σταυρής, ο Τζον και ο Δημοσθένης, η άλλη εγώ, ο Ηλίας, ο Γιώργος, ο Κωστάκης, ο Διονύσης, ο Ιωάννης, ο Χάρης και ο Γατόπουλος. Πιστεύω ότι μετά το παιχνίδι θα κάνουμε παρέα, όχι όλοι αλλά κάποιοι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ