Masterchef – Ιωάννης: Με συγκίνησε ο Ηλίας – Επιλογή της Κατερίνας να είναι απομονωμένη – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένος της εκπομπής στη «Φωλιά των Κου Κου» με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη ήταν το πρωί της Τρίτης ο παίκτης που αποχώρησε από το Masterchef, Ιωάννης Χαραλάμπους. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής μίλησε για την εμπειρία του από το παιχνίδι, για τους συμπαίκτες του αλλά και για την απόφασή του να μη χρησιμοποιήσει την «Χρυσή Κάρτα Ασυλίας».

Ο επίδοξος μάγειρας βρίσκεται πλέον στην Κύπρο και παρά τη στεναχώρια του που ήταν αυτός που έφυγε από το παιχνίδι, παραδέχτηκε πως η αγάπη των συμπαικτών του και του κόσμου τον κάνει να έχει μόνο θετικά συναισθήματα.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, μετά από όλη αυτήν την αγάπη που πήρα από τον κόσμο μόνο θετικά συναισθήματα μπορώ να έχω. Πραγματικά, ένιωσα την αγάπη από τους συμπαίκτες μου. Είναι παιδιά από τον διαγωνισμό που δεθήκαμε αρκετά όπως ο Γιώργος, ο Ηλίας και ο Μπέλλος. Όλα τα παιδιά τα αγαπώ πολύ» συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς αν δέχθηκε συναισθηματική πίεση ώστε να μη χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας, ο πρώην παίκτης ξεκαθάρισε ότι οι επιλογές είναι δικές του και δεν επηρεάζεται εύκολα.

Για τον Γιώργο είπε πως δεν καταλαβαίνει γιατί βρίσκεται σε μια δυσμενή θέση στο σπίτι μιας και ο ίδιος τον θεωρεί έναν γλυκό άνθρωπο και σκοπεύει να κάνει παρέα μαζί του και εκτός MasterChef. «Είναι ένα γλυκύτατο παιδί. Ήταν αδερφός στο σπίτι. Ήμασταν αρκετά κοντά» είπε ο Ιωάννης ενώ αναφερόμενος στον συμπαίκτη του τον Ηλία τόνισε ότι «είναι ένα εξαίρετο παιδί. Γνώριζα ότι δεν θα του αρέσει η αποχώρησή μου, ήρθαμε πολύ κοντά. Πραγματικά, με συγκίνησε».

Όσον αφορά με ποια άτομα δεν τα έβρισκε στο παιχνίδι ανέφερε την Κατερίνα, λέγοντας πως ήταν επιλογή της να αποκοπεί από τους υπόλοιπους, ωστόσο δεν της κράτησε ποτέ κακία. «Η Κατερίνα ήταν απομονωμένη στο σπίτι, ήταν καθαρά δικιά της επιλογή» είπε για την πολυσυζητημένη διαγωνιζόμενη, συμπληρώνοντας: «Είναι δύσκολο να σαι συνεχώς επικριτικός με όλον τον κόσμο. Όταν αντιλήφθηκα ότι συμβαίνει αυτό το πράγμα, προσπάθησα να μην ασχολούμαι ιδιαίτερα με αυτό».

Ως προς το αν μετάνιωσε που δεν χρησιμοποίησε την κάρτα, ο πρώην παίκτης του Masterchef απάντησε αρνητικά τονίζοντας ότι«αν ήταν και πάλι η ίδια στιγμή, το ίδιο πράγμα θα έκανα. Η επιλογή μου ήταν συνειδητή. Δεν θα άξιζε κάποιο άλλο παιδί στη δικιά μου θέση».

Δείτε βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ