Masterchef: Τα “καρφιά” της Μαριάννας Πουλμέντη για τους πρώην συμπαίκτες της – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένη της εκπομπής στη «Φωλιά των Κου Κου» με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη ήταν το πρωί της Πέμπτης η παίκτρια που αποχώρησε από το Masterchef, Μαριάννα Πουλμέντη. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής μίλησε για την εμπειρία της από το παιχνίδι αλλά και για τους συμπαίκτες της.

«Με την Ηλιάνα δεν υπήρχε κάποιο έντονο θέμα. Είχαν γίνει κάποιες φασαρίες στο σπίτι γιατί είναι πολύ έντονη προσωπικότητα και επέβαλε την γνώμη της για το πως ήθελαν να γίνουν τα πράγματα, ήταν αρκετά απότομη πολλές φορές κι εγώ είμαι ένας χαρακτήρας που δεν κρατιέμαι.Καμία φορά υπερβάλλω βέβαια με κάποιες λέξεις που χρησιμοποιώ. Παρ’ όλα αυτά, δεν είμαι άνθρωπος που κρατάει κακίες αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να πάω και για καφέ με την Ηλιάννα, όπως κάνω με άλλα παιδιά».

Με πήρε τηλέφωνο για να πάμε για καφέ και μου έκανε εντύπωση γιατί ήταν σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Θεώρησα ότι είναι λίγο υπερβολικό μετά από κάποια πράγματα που έχουν γίνει και μετά τις εντάσεις που υπήρξαν ανάμεσα μας. Εγώ δεν κρατάω κάποια κακία αλλά με κάποιους ανθρώπους ταιριάζουμε και με κάποιους άλλους όχι. Εντάξει, με εκνεύριζε πολύ μέσα στο παιχνίδι. Μέσα στο σπίτι υπάρχουν εντάσεις, δεν είναι εύκολο να συμβιώνεις με 22 διαφορετικούς χαρακτήρες και να ακούς τον άλλο ακόμα και στιγμές που θέλεις λίγο την ησυχία σου.

Για την Κατερίνα Λένη, η Μαριάννα τόνισε ότι«η Κατερίνα είναι μία πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα, έχει μεγαλώσει διαφορετικά. Από την αρχή του παιχνιδιού δεν μιλούσε σε κανέναν, δεν ήθελε κανέναν.Πάντα ήθελε να είναι μόνη της, ήταν λίγες οι φορές που θα ερχόταν να κάτσει μαζί μας. Λίγες μέρες πριν την αποχώρησή μου, η Κατερίνα με πλησίασε και απλά είχαμε μια καλύτερη επαφή. Κατάλαβα ότι δεν χρειάζεται να βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα για τους άλλους και της έδωσα λίγο χρόνο να την γνωρίσω. Δεν θα μπορούσα να κάνω παρέα μαζί του, παρ’ όλα αυτά είναι ένας χαρακτήρας που καμιά φορά βγάζει τον καλό του εαυτό, τις περισσότερες φορές είναι αρκετά σκληρή με τους υπόλοιπους».

Στην ερώτηση που δέχθηκε για τον “αγαπημένο” της Σταύρο Βαρθαλίτη, η Μαριάννα απάντησε πως «με τον Βαρθαλίτη είχα μεγάλη κόντρα και για κάποιο λόγο δεν τον άντεχα στο σπίτι. Είναι πολύ καλός μαγειρικά, απλά δεν μου άρεσε ο χαρακτήρας του στις ομαδικές. Από εκεί ξεκίνησε όλη η αντιπάθεια. Ήμουν υπερβολική, δεν έπρεπε να μιλήσω έτσι».

Δείτε τα αποσπάσματα:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ