Η πέτρα του σκανδάλου “έσπασε” τη σιωπή της – Έξαλλη η Κλόε Καρντάσιαν: Διέλυσες την οικογένεια μου – ΒΙΝΤΕΟ

Η πέτρα του σκανδάλου στον χωρισμό της Κλόε Καρντάσιαν με τον σύντροφό της,Τρίσταν Τόμπσον, “έσπασε” τη σιωπή της.

Οι δυο τους εθεάθησαν να φιλιούνται σε πάρτι που διοργάνωσε σπίτι του στο Λος Άντζελες ο παίκτης του ΝΒΑ, ενώ η ίδια ηΤζορντίν Γουντς το παραδέχθηκε όταν πιέστηκε να πει την αλήθεια.

Η Τζορντίν Γουντς έδωσε συνέντευξη στο “Red Table”, μια εκπομπή που κάνει η σύζυγος του Ουίλ Σμιθ, Τζέιντα. Περιέγραψε όσα έγιναν και παραδέχθηκε ότι ο Τόμσον της έδωσε ένα φιλί, ενώ διασκέδαζε μέχρι το πρωί στο σπίτι του. Όπως είπε, ήταν μεθυσμένη αλλά θυμάται όσα έγιναν.

“Καταλαβαίνω γιατί μπορεί κανείς να είπε ότι του χόρευα, αλλά καθόμουν απλά στο μπράτσο της πολυθρόνας και μετά είχα βάλει τα πόδια μου πάνω στα δικά του. Μετανιώνω που πήγα εκείνο το βράδυ στο σπίτι του, δεν έπρεπε να είχα πάει. Όταν ετοιμαζόμουν να φύγω ενώ είχε ξημερώσει μου έδωσε ένα φιλί στα χείλη. Έφυγα αμέσως μετά” ανέφερε.

“Έχω δεχθεί bullying, απειλές για τη ζωή μου τις τελευταίες ημέρες. Ζήτησα συγγνώμη από την Κλόε. Δεν υπήρξε σχέση με τον Τρίσταν, ούτε κάποια επικοινωνία. Καμία επικοινωνία. Κάθε ημέρα έβλεπα ένα διαφορετικό πρωτοσέλιδο. Δεν ισχύουν. Αποφάσισα να μιλήσω γιατί η οικογενειά μου το ζει όλο αυτό και επηρεάζεται” είπε η Τζορντίν.

Η Κλόε Καρντάσιαν δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα είπε η πρώην στενή φίλη όλης της οικογένειας και απάντησε στο twitter διαψεύδοντας ουσιαστικά όσα είπε στη συνέντευξή της η Τζορντίν.

“Γιατί λες ψέματα Τζορντίν; Αν πρόκειται να προσταθήσεις να σώσεις τον εαυτό σου με το να μιλήσεις δημόσια, ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΡΩΤΑ, τουλάχιστον να είσαι ειλικρινής για την ιστορία σου. Και παρεπιπτόντως, ΕΣΥ είσαι ο λόγος που διαλύθηκε η οικογένεια μου!” έγραψε στον λογαρισμό της στο twitter.

Με ένα νέο τουιτ έγραψε “Ο Τρίσταν είναι εξίσου ένοχος αλλά ο Τρίσταν είναι ο πατέρας του παιδιού μου. Ανεξαρτήτως του τι κάνει σε εμένα, δεν θα το κάνω αυτό στην κόρη μου. Ο Τρίσταν έχει αντιμετωπίσει την κατάσταση ΙΔΙΩΤΙΚΑ. Αν ο Τρίστα επέλεγε να πει ψέματα δημόσια για τα όσα συνέβησαν, τοτέ ναι θα του απαντούσα δημόσια επίσης”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ