Η Κλόε Καρντάσιαν στέλνει δημόσιο μήνυμα στον άπιστο σύντροφό της – ΦΩΤΟ

Δύο ημέρες μετά το σκάνδαλο της νέας απιστίας του Τρίσταν Τόμπσον η Κλόε Καρντάσιαν μοιράστηκε τον πόνο της στo instagram.Σε instagram story εξέφρασε τη θλίψη της για την προδοσία που υπέστη και έστειλε τα σωστά μηνύματα εκεί που η ίδια επιθυμούσε:

“Ο χειρότερος πόνος είναι να σε πληγώνει το άτομο στο οποίο εκμυστηρεύτηκες τον πόνο σου” έγραψε αρχικά η μικρότερη από τις αδερφές Καρντάσιαν.

Στη δεύτερη ανάρτηση έγραφε: “Κάποιος πρέπει να το ακούσει αυτό. Αυτή η προδοσία ήταν η ευλογία σου”

Ακολούθησε τρίτη ανάρτηση όπου σημείωνε: “Αν τους ρωτήσεις για εμένα πες τους “ήταν το μόνο πρόσωπο που με αγάπησε ειλικρινά, και την πλήγωσα”.

Ενώ ακολούθησε τέταρτη ανάρτηση με μία κοπέλα να κλαίει.

Πηγή ανέφερε στο Ε! ότι η Κλόε είναι πιο πολύ έξαλλη μαζί του παρά πληγωμένη. “Έχει σοκαριστεί που η Τζορντίν της το έκανε αυτό. Από όλους τους άνδρες του κόσμου, δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η Τζορντίν επέλεξε αυτόν. Η Κλόε ξαναβιώνει το χειρότερο είδος προδοσίας και πόνου ξανά από την αρχή”.

Στο μεταξύ, το αμερικανικό People αναφέρει ότι η Κλόε εδώ και καιρό είχε χάσει την εμπιστοσύνη της στον Τρίσταν και είχε λάβει τις αποστάσεις της .”Επικεντρώνεται στον εαυτό της, την κόρη της και τη ζωή τους στο Λος Άντζελες. Δεν περνούσε χρόνο με τον Τρίσταν, δεν σχεδίαζε μέλλον μαζί του κι αυτό γιατί δεν τον εμπιστευόταν. Συνεχώς άκουγε φήμες για απρεπή συμπεριφορά”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ