Η Ελίνα Καντζά αποκάλυψε την αιτία του χωρισμού της – ΒΙΝΤΕΟ

Η Ελίνα Καντζά μίλησε για τον χωρισμό της και αναφέρθηκε στον πρώην σύντροφο της με τα καλύτερα λόγια.

“Σε εκείνον με κέρδισε ο χαρακτήρας του, η ακεραιότητα του, το χιούμορ του. Είναι ένα παιδί με τρομερές αρχές. Τόσα πράγματα, δεν ξέρω τι να πω, δέκα χρόνια μείναμε μαζί και αυτό τα λέει όλα”, είπε το γνωστό μοντέλο και επιχειρηματίας για τον πρώην σύντροφό της Dj Rush.

“Στα δέκα χρόνια τα δικά μου πρέπει και τα δικά μου θέλω ήρθαν σε αντίθεση με τα δικά του. Δεν είχα ποτέ θέμα με τον γάμο, με την έννοια να πιέσω τον άνθρωπο που είναι δίπλα μου. Αυτό είναι τόσο ωραίο να το ακούς από τον άλλο όταν είναι έτοιμος, όταν θέλει να στο πει και το είχα έτσι στο μυαλό μου, ρομαντικά από μικρή. Πιστεύω στο για πάντα. Ήθελα και καταλάβαινα και ότι ο Rush το ήθελε, δεν είναι ότι το απέφευγε, δεν θα καθόταν τόσα χρόνια μαζί μου” ανέφερε η Ελίνα Καντζά μιλώντας στην εκπομπή Μετά τα Μεσάνυχτα και πρόσθεσε:

“Σκέφτεσαι να κάνεις οικογένεια, ένα παιδάκι δεν σου φταίει σε κάτι, αλλά ήμασταν και οι δύο άνθρωποι που μας άρεσε πάρα πολύ αυτό που κάναμε και από αυτό ζούσαμε. Εγώ δεν είχα την πολυτέλεια να αφήσω τη δουλειά μου για να μεγαλώσω ένα παιδάκι. Άρχισα να βλέπω μία αλλαγή στην όρεξη που υπήρχε μεταξύ μας”.

“Του αρέσουν τα παιδιά, τα λατρεύει αλλά κάποια στιγμή μου είχε πει ότι δεν χωράνε στη ζωή του και ήρθε κάποια στιγμή ο χρόνος που είπα πρέπει να δω την Ελίνα, τα θέλω της. Είμαι ανοικτή σε όλους τους τρόπους που μπορεί να αποκτήσει μία γυναίκα ένα παιδί… Τον χωρισμό μας τον αποφασίσαμε μαζί, δεν μπήκαν τρίτοι άνθρωποι στη ζωή μας. Είναι στην καρδιά μου και θα είναι για πάντα”, ανέφερε.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/ GossiptvgrVideos

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ