Αυτή είναι η δίαιτα της Μπλέικ Λάιβλι

Στη νέα της ταινία “The Shallows” η Μπλέικ Λάιβλι εμφανίζεται μόνο με ένα μικροσκοπικό μπικίνι.

Ποια διατροφή ακολούθησε για αψεγάδιαστο bikini body; Ο διατροφολόγος της Στίβεν Μάκαρι αποκαλύπτει τα μυστικά της ηθοποιού. 

Μπορεί να διανύει την περίοδο της δεύτερης εγκυμοσύνης της, σύντομα όμως θα τη δούμε στη μεγάλη οθόνη στο ρόλο μιας σέξυ σέρφερ. Οι πρώτες εικόνες από την παραλία κόβουν την ανάσα, αφού η Μπλέικ Λάιβλι εμφανίζεται πιο fit από ποτέ. Μάθετε τη διατροφή που ακολούθησε, την οποία συνεχίζει να εφαρμόζει ακόμα και τώρα.

Μόνο οργανικές τροφές

«Ψωνίζει καθημερινά από organic αγορές φρέσκα λαχανικά, αυγά, κρέας, άγρια ψάρια και φρούτα. Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, όμως έχει τεράστια σημασία για να προσλαμβάνει ο οργανισμός τη μεγαλύτερη ποσότητα θρεπτικών ουσιών» αναφέρει ο διατροφολόγος της Στίβεν Μάκαρι.

Πρωινό: Το πιο απαραίτητο γεύμα

«Ξεκινά την ημέρα της με αυγά σκραμπλ μαγειρεμένα σε λάδι καρύδας μαζί με μια φρουτοσαλάτα. Έτσι έχει ενέργεια για να αποδίδει στο workout της».

Υδατάνθρακες με μέτρο

«Μετά την προπόνηση φροντίζει να αναπληρώνει τη χαμένη ενέργεια καταναλώνοντας βραστές πατάτες ή ρύζι».

«Ναι» στα super foods

«Δεν λέγονται τυχαία έτσι. Το λάδι καρύδας, η μαύρη σοκολάτα σόγιας, ο λιναρόσπορος, το κέιλ βάζουν φωτιά στο μεταβολισμό και κάνουν θαύματα».

Χαλάρωση

Ο διατροφολόγος της Στίβεν Μάκαρι καταλήγει: «Μία φορά την εβδομάδα τής επιτρέπω να τρώει ένα πιάτο μακαρόνια ή πίτσα. Ο οργανισμός δεν μπορεί να στερείται συνεχώς, μια cheating day επιβάλλεται».

Πηγή: elle.gr

 

Δείτε επίσης:

Κόντρα για την Ζήνα και τον Θεοφάνους στο X-Factor – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Μπίμπερ… ξαναέπεσε – BINTEO

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ