Βρετανία: Νεκρός 21χρονος ράπερ έπειτα από επίθεση με μαχαίρι στο Καρναβάλι του Νότινγκ Χιλ

Ένας άνδρας έπεσε νεκρός έπειτα από επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε χθες το βράδυ στο Καρναβάλι του Νότινγκ Χιλ, στη Βρετανία, που ξανάγινε έπειτα από δύο χρόνια αναστολής λόγω της πανδημίας, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η αστυνομία.

Νεκρός είναι ο 21χρονος ράπερ Τακάγιο Νέμπχαρντ, γνωστός ως “TKorStretch”, που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στο Ladbroke Grove το βράδυ της Δευτέρας.

Η αστυνομία τον απομάκρυνε από το πλήθος και ο άνδρας δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες. Ωστόσο, εξέπνευσε λίγο αργότερα σε νοσοκομείο του δυτικού Λονδίνου όπου μεταφέρθηκε.

Όπως είπε ο μάνατζέρ του, ο ράπερ, ο οποίος καταγόταν από το Μπρίστολ, είχε πάει στο καρναβάλι μαζί με την αδελφή του και φίλους του.

Σύμφωνα με τις βρετανικές αρχές, πολλά άλλα βίαια περιστατικά και επιθέσεις με μαχαίρι σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του διήμερου καρναβαλιού.

Έρευνα για την επίθεση διενεργεί η αστυνομία, η οποία έκανε έκκληση στο κοινό για πληροφορίες, σημειώνοντας ότι εκατοντάδες άνθρωποι βρίσκονταν στο σημείο.

Οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν σε περισσότερες από 200 συλλήψεις και προσαγωγές κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, μεταξύ των οποίων 46 για επίθεση, 36 για χρήση ναρκωτικών, 33 για οπλοκατοχή, 27 για διατάραξη της δημόσιας τάξης και οκτώ για σεξουαλική επίθεση.

Δολοφονίες με μαχαίρι σημειώνονται συχνά στο Λονδίνο, ενώ η κατοχή πυροβόλων όπλων ελέγχεται πολύ αυστηρά.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ