ΒΙΝΤΕΟ-σοκ στη Βρετανία: Συζυγοκτόνος μεταφέρει το πτώμα της γυναίκας του σε… βαλίτσα

Ένα βίντεο-σοκ από μία γυναικοκτονία που συγκλόνισε τη Βρετανία το 2021 βλέπει στο φως της δημοσιότητας. Στο βίντεο διακρίνεται ο 46χρονος δράστης να μεταφέρει το πτώμα της γυναίκας του μέσα σε βαλίτσα, την οποία έκρυψε σε θάμνους στον κήπο τους. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένος μόλις τέσσερις ημέρες. 

Σύμφωνα με τη DailyMail, για να χωρέσει στη βαλίτσα η σορός της άτυχης γυναίκας, ο συζυγοκτόνος έσπασε τα κόκαλα της.  Η βαλίτσα με το πτώμα εντοπίστηκε τελικά από γείτονες του ζευγαριού, στην περιοχή του Halifax.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ-σοκ

Ο 46χρονος που σκότωσε πνίγοντας τη σύζυγό του και στη συνέχει έπαιζε θέατρο. Μάλιστα χρησιμοποιούσε το κινητό της για να στέλνει μηνύματα στους συγγενείς της για να μην ανησυχούν. Αργότερα, όταν δεν μπορούσε να κρύψει άλλο την εξαφάνισή της, ζήτησε τη βοήθεια της κόρης της για να την βρουν.

«Όχι μόνο την χτύπησε και την κακοποίησε, αλλά δεν την σέβονταν με πολλούς τρόπους, πράγμα που κατέληξε στο να της αφαιρέσει τη ζωή. Σκέφτομαι τις τελευταίες ώρες ή λεπτά της και σκέφτομαι πόσο φοβισμένη θα ήταν εκείνη τη στιγμή» περιέγραψε συγγενής του θύματος.

Την Παρασκευή ολοκληρώθηκε η δίκη της φρικτής αυτής γυναικοκτονίας, με τον δολοφόνο να καταδικάζεται σε ισόβια κάθειρξη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ